To ja grupowo odpowiem
JasneTakie np.:
![]()
Dzięki, kochana
Zapraszam serdecznie!
Nie gryzie absolutnie. Właśnie przeryłam szufladę z resztkami i wtym moim bałaganie z lekka trudno mi się połapać, który popiel to ten Twój (bo mam ich kilka). Tak na 95% jestem pewna i jeśli to to, to ładnie pasuje - alem zdanie wyprodukowała
Będzie dobra na obwód 56 cm. w górę.
Właśnie ją przymierzyłam - ja mam 57 cm. i mi jest taka akurat. Na mniejszą głowę może być luźna.
edit.: Nie cytujcie pierwszego zdjęcia - zaraz je zmniejszę.
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:47
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
to idę na pw ratami jak dzieciaki mi pozwolą![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:47
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Fioletowo niebieski najlepiej, nie jestem uczulona, ale dość wrazliwa na gryzienie. Np gryzie mnie sweter , który ma 40% wełny i 10 angory. Mogę go nosić tylko na koszule. Skowrony wełniane mnie gryzły, a np Moss wełniany nie.
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Kochana, niedługo już... Zrobię wszystko, żeby się przed Świętami wyrobić. Przez pewne komplikacje włóczkowe i chorobowe wszystko się trochę opóźniło, ale wychodzę na prostą... Przez weekend dużo nadrobiłam, mam nadzieję, że w przyszły też podgonię.
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Podglądam ten wątek od dłuższego czasu. Nie ukrywam, że zachwycam się bardzo włóczkowymi dziełami sztuki. Postanowiłam się ujawnić, bo już nie mogę przebierać nogamiChciałabym zapytać, czy jest jakaś lista, na którą trzeba się wciągnąć, by zamówić jedno z tych cudeniek?
![]()
Myślę konkretnie o arbuzowej muszelce lub jej tęczowej siostrze i czapie do kompletu. Czy można jeszcze zostać szczęśliwą posiadaczką jednej z tych chust? Nie zależy mi szczególnie na czasie. Mogę zaczekać. Zwłaszcza w obliczu grudniowych wydatków![]()
Pawel 2006Milia 2011
Mikolaj 2013
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
To proszę uprzejmie wciągnąć mnie na tę magiczną listęJeszcze bardziej niecierpliwie będę podglądać
Że też mam dwie lewePodziwiam talent
![]()
Pawel 2006Milia 2011
Mikolaj 2013
Informuję, że jesteś wciągnięta (rozumiem, że chciałabyś muszelkową arbuzową+zieloną czapkę, czy coś innego?).
Czy to talent? Nie wiem. Wszystkiego można się nauczyć, więc to raczej wypracowane rzemiosło. Ale dziękuję
Wczoraj, a właściwie dzisiaj siedziałam do 2 w nocy, tak więc robię, co mogę - szybciej nie dam rady, bo padnę i będziecie mnie zbierać![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Kasiu, skrobię do Ciebie.
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
zapytuję, czy te niebieskie paseczki czapka i szyjogrzej sa dostępne?![]()
Martynka zwana Pyzą styczeń 2009; Hania zwana Zbójcerzem marzec 2011
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014