pozdrawiam serdecznie mamę z którą się minęłam dzisiaj między zajęciami![]()
oo polly bywasz tam częściej?
ja na gimnastykę nie chodzę, bo teraz mnie wywiało na drugi koniec Krakowa, ale bywałam na warsztatach różnych
jak tam nowa siedziba? fajniej się zrobiło?
ja chodziłam do Koali 2 lata temu i też fajnie wspominam, a gdzie oni teraz są?
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014
Aha, to chyba mnie.Dobrze widzę w avatarze zieloną chustę, którą dzisiaj podziwiałam?
Dla mnie poprzednio też było fajnie. Tylko miejsca mało, niestety. Teraz jest podobnie, tylko wszystko większe.
Na Zwierzynieckiej. Kilka tygodni temu się przenieśli.
Noszę Adama (maj 2012) i Marka (czerwiec 2014)
taaa ukochana Amazonia![]()
i pewnie do zobaczenia następnym razem
teraz tylko na gimnastyce dla mam w środy i piątki - w ciąży chodziłam na gimnastykę, byłam na szkole rodzenia i na warsztatach z pierwszej pomocya miejscówka bardzo fajna no i lokalizacja dla mnie idealna bo z kazimierza mam spacerek Wisłą na Zwierzyniecką akurat taki na drzemkę
![]()
no to faktycznie
mi teraz z pod Ikei tycio daleko
wcześniej z Grzegórzek mi było nawet na Praską nieco bliżej
ja zaliczyłam warsztaty chustowe i pieluchowe, byłam zachwycona, chciałam jeszcze parę rzeczy ale mi lekarz ograniczył aktywność do spacerów łóżko-kuchnia-łazienka no i się skończyło :/
wiesz co...
za przeproszeniem już rzygam tym łososiem
raz na jakiś czas - super
ale jak się tam bywa na obiedzie kilka razy w tygodniu to człowiek ma dość
jakbyś się kiedyś wybrała na takową wyprawę to daj znać - chętnie wyskoczę na ikeowską kawkę![]()
To może się spotkamy na gimnastyce w Koali? W najbliższą środę chętnie się wybiorę na te wcześniejsze zajęcia
dianek ja mieszkam na Azorach i też czasami chodzę na łososia do ikea. Wybieram się w najbliższych dniach bo mam poczynić mamie jakieś zakupy![]()
Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r
o
to jakbyś miała ochotę na chwilę przy kawie czy wspólny spacer po sklepie to daj znać![]()