Pokaż wyniki od 1 do 20 z 515

Wątek: Itti bitti, D'lish, sio, aio, Tutto, sio

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

a ja jestem z IB zadowolona! Aha, do tutto dla chłopca odwrotnie dopina się wkłady
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar aleocochodzi
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Aha, do tutto dla chłopca odwrotnie dopina się wkłady
    Ja do chłopca wkłady wpinam normalnie, tzn. tak, żeby się kolory napek zgadzały. Uważam, że wcale wkładów nie jest za dużo. Przecież nie trzeba wszystkich używać naraz. Lubię je bardzo. M chciał wymienić nasz stosik na same Bitti Tutto. A... Kupuję je na amazon.co.uk, bo jeśli są w promocji, a jakaś zwykle jest, to wychodzą taniej niż w Polsce, a przesyłka jest darmowa przy założeniu, że się wyda 25 funtów. Drugie dziecko gdzieś tam w planach, a my już zaopatrujemy się w IB w rozmiarze S, bo czasem są takie promocje, że nie możemy się oprzeć. Mama mówi, że to uzależnienie.
    Ignacek czerwiec 2012; Helena sierpień 2015

Chustomanka Awatar asioczka
    Miejscowość
    opolskie/ Dobrzeń W.

Domyślnie

Nam Ski starczyly na krotko i kupa wylatywala bokiem ;/. Mialam Bitti D'lish. nienawidzilam tych wkladow skladanych, za to te pojedyncze z "sucha" strona uwielbiam. Uzywam je do formowanek na noc i nie dosc, ze w miare sucho, to fajnie podnosza chlonnosc pieluszki. Podsumowujac- otulacz, choc przepiekny, to porazka dla mnie.
    18.11. 2009
    16.06. 2012
    09.12.2019

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

kupiłam sobie te mini wkładki i czy one zawsze były takie duze? bo cos mi się kojarzy ze były mniejsze jeszcze z rok temu?

edit po praniu sie skurczyły wiec chyba sa takie same jak kiedyś
    Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 06-11-2012 o 08:51
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

jako użytkowniczka IB stwierdzam,ze nie warto od razu kupowac roz L, taka ja to uczyniłam jak Sara waży 7,5kg
    eMka jeszcze długo jej posluży ,do 10 kg na pewno czyli juz bedzie chodziakiem
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustonoszka

Domyślnie

A ja mam mieszane uczucia co do IB. Tutto miałam, przetestowałam i sprzedałam. Nie specjalnie mi pasowało. Wydawało mi się takie duże. Przy 3 miesięcznym dziecku średnio się sprawdzało. SIO otulacz uwielbiałam ale nie nawidziłam wkładu składanego. Ten z polarkiem super Często wkładałam do pieluszki inny wkład bambusowy luzem i na to ten z polarkiem. Unikałam tego oryginalnego. AIO dla mnie chyba najlepsze bo w miarę szybko schnie i wydaje mi się dość wygodne. Szkoda tylko, że twardnieją po kilku praniach. Jako nowe są takie mięciutkie .... ah.

Chustonoszka

Domyślnie

SiO to nasze pierwsze pieluchy. Są fantastyczne, milusie i bardzo zgrabne. Na dzień idealne. Niestety nocy nie przetrzymują Ja też miałam problem z twardymi wkładami, ale zaczęłam je strzepywać przed powieszeniem i to pomogło. Jak mam czas to jeszcze przed złożeniem miętoszę w rękach wkład i wtedy jest dużo miększy. Bitti Tutto faktycznie jakieś dziwne. Nie mogę ich dopasować do 3miesięcznej pupy. Po założeniu są bardzo duże. Używamy ich jako pieluch awaryjnych jak inne się skończą. Nie przekonują mnie też wkłady w Tutto, zdecydowanie wolę te z D'lish SiO.
    Przy zakupie warto pamiętać, że rozmiarówka jest trochę zaniżona. Z rozmiaru M korzystamy od 2 m.ż. Młoda teraz ma 3 miesiące, waży 6,5kg i S są już na wylocie.

Uprawnienia umieszczania postów