Dziewczyny, oświećcie, ile za przesyłkę Oscha liczy sobie? Uzależnia od ilości szmat zamówionych?
Dziewczyny, oświećcie, ile za przesyłkę Oscha liczy sobie? Uzależnia od ilości szmat zamówionych?
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
mozesz na probe wrzucic do koszyka, co masz na mysli wziac i przy pierwszym kroku na "checkout" pokazuje ile policzy za przesyl w zaleznosci od wagi
Marcel 3 lata
Się bałam, że coś tam zatwierdzę od razu i będę musiała płacić sto tysięcy pieniędzy
![]()
To ja mam pytanie do właścicielek alto bluebell - ten niebieski to bardzo zimny odcień?
Szkoda, wszystkie chusty w zimnych odceniach no z wyjatkiem smoków ale mnie się nie podobają![]()
Zamowilam
Ciesze sie, choc nie bardzo mi sie chce czekac![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Nie wiem, czy ktos cos pisal, ale napisze ze swojego doswiadczenia, ze ma sensW UK nosze rozmiar 14 i trojka jest na prawde super na rebozo, bo jednak kawal szmaty zostaje... a jak nie sprobujesz - to sie nie przekonasz
Poza tym mi osobiscie rebozo wiazane na ramieniu bylo duzo latwiejsze od plecaka prostego, bo poprzez wezel przesuwny moglam dociagnac szmate w ktorej juz maly siedzial u mnie na plecach!!! Genialne!!! Trzymam kciuki za podjecie SLUSZNEJ
decyzji
![]()
Doula
zapodajcie dobry link do nauki rebozo na plecach
ja jeszcze nie zamówiłam i obym się nie złamała do końca dnia![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Tu kiedys linkowalam, niezle wiazania, choc nie najlepsze jakie widzialam, ale nie mam sily szukac... wybaczJa wybieram wzmocnione, bo daje poczucie stabilnosci
Gratuluje wszystkim, ktorzy sie wstrzymali od zamowieniai
dla tych co nie mogli
![]()
Doula
No i nie wiem. Kombinuję wymyślam. Co chwila coś innego mi się podoba, a potem nic w ogóleTrzymam w koszyku chmurki (ale one takie pościelowe jakieś), różyczki (Kamilo, wyguglowałam z sieci Twoje fotki w julietkach
), kółka ecru-blue (te chyba wywalę, bo na fotce oschy "artystyczna wizja" fajna, ale w realu połączenie ecru-blue może być mdłe dość), no i...
![]()
jakbym nie miala fioletowych roz i alto - to na pewno bylyby to pierwsze wzory, ktore ladowalyby u mnie w koszyku...
Bo nie dosc, ze to fajne wzory to i fajne sklady maja, choc za silka ekhm trzeba niezle wybulic moim zdaniem...
Marcel 3 lata
no to myslcie kobiety, albo kase kolujcie - bo pre-order konczy sie dzis o polnocy![]()
Marcel 3 lata
Kurcze, no! Wizja prezentuje soba koleczka male i zgrabne - chusta ze zdjecia z dzieckiem - kola duzo wieksze, mniej mi sie podobaja.
Chyba w koncu nic nie wezme i bedzie spokoj.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008