Podobno "brzydkie" biedronki poszly jak burzaAz strach pomyslec jak ciezko bedzie ustrzelic pozostale pozycje
![]()
Podobno "brzydkie" biedronki poszly jak burzaAz strach pomyslec jak ciezko bedzie ustrzelic pozostale pozycje
![]()
Marcel 3 lata
Mieli poprawic system, a chyba niewiele im sie z tego udalo, bo i tak maja biedronki na minusieSzkoda, bo nie fajnie jest dostac maila, ze jednak sie nie udalo, mimo wykonania calej operacji i braku kasy na koncie
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
makabra, przechodzilam to kiedys - nie zycze nikomudecyzja o kupnie podjeta, pieniadze sie znalazly - w pocie czola przeszlo sie przez wszystkie stopnie operacji zakupu, bedac wywalonym nascie razy ze strony. jest potwierdzenie zamowienia, kasa zeszla a tu mail od Zoe - ZONK
Marcel 3 lata
uf...nie bylo mnie troche ale widze ze nic nie straciłam![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dzis urodziny Oschy!!! Patrzcie co wkleili na FB!!!
![]()
Marcel 3 lata
no uf normalnie, uf
te jasne pikne, ale co ja z tym zrobie![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Roze juz sa! I nie wierze, ze to pisze, ale kupilam te fuksjowe!
http://www.oschaslings.com/index.php...index&cPath=88
A. 02.2010, T. 06.2012
ja w ostatniej chwili zdazylam kupic 5 z morskich, wszystkie inny rozmiary byly juz wyprzedane jak weszlamwolalam 4 ale za zadne skarby sie nie skarze
a rozowe dluuuugo wisialy
Marcel 3 lata
Uch, szkoda... Kamila, pochwal się koniecznie - w akcji morskie róże mi się naprawdę podobają![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
no ja wlasnie z imienin do domu weszlam![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kamila, superzielone pikne są i z lnem do tego...
ja się skapowałam oczywiście po fakcie
Pochwale sie
. Beda zdjecia w polskim plenerze tym razem
Adres dostawy Polska. CIekawe czy ja dotre pierwsza, czy roze
![]()
![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Jednak serce mnie deczko boli![]()
Tak chciałam spróbować oschy...
Nie mam PP lecz i tak nic bym nie wykombinowała,bo też byłam w pracy...a tu mi pika coś jednak![]()
![]()
![]()
Ja przegapilami chyba sie ciesze
choc jakbym miala szanse to bym przygarnela
![]()
Doula
hihi
ja juz sie przyzwyczaiłam ze chodze w mietowych różach...no ale co tam...zyję![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Na FB info, ze ma byc wiecej tych fioletowychwiec mozna sie bedzie jeszcze zalapac... tylko, ze ten to calkiem nie moj kolor
![]()
Doula