ale ze w co ? że przodem ?
bo nie rozumiem
takich kwiatków mnóstwo wala się po forum
chyba to, że ktoś "na siłę" (widać to choćby po tym jak zagłówek prawie się wżyna w podgardle dziecka) wlozył dziecko przodem do świata, bo jeśli chodzi o same nosidło, to nie wygląda na wisiadło, ale na coś w typie ergonomik
samo nosidło nie jest złe jak za taką kasę
ale jak silnie musi działać propaganda wisiadłowa że ktoś do tak szerokiego nosidła wsadził dziecko przodem
no ale kwiatków taki wiele jestmnie już chyba nic nie zaskoczy
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Mi też to wygląda na ergo i nie mam pojęcia jak tej pani udało się wsadzić tam dziecko przodem do światana pewno obydwojgu było nie wygodnie w ten sposób, to sprzedaje
![]()
ostatnio widziałam dziewczynę, która pomykała w zwisiadłowanej pościelówce ze sporym niemowlakiem twarzą do świata![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
to chyba pentelkowy ergonomik... jak za taką cenę ok... ale u diabła wsadzać dziecko przodem do świata![]()
![]()
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
trzeba było na plecy wsadzić to by sobie pooglądała i się na przytulała...
więcej wrażeń było potrzeba... // dziecko ma teraz 7m-cy i tyle miało już widzieć w tej niewygodzie...//
my do dziś nosimy się w mietku z przodu (mały ma 16,5m-ca i ok 13kg) - ale na pewno nie przodem do świata...
zresztą nie wiem jakbym małemu taki szpagat miała zafundować... no i zapewne by zastrajkował...
a tak bynajmniej się przytulamy i jest bosko...
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
chustomama.pl
ojj już sporo czasu wisi ta oferta
ale przynajmniej opis szczery![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Tak po prostu na plecy i jazda w sensie patataj? Toć to fajna sprawa, tylko kolana bola
Cena spoko, tylko podajcie wymiary panela - poćwiczę szpagat... Edit - dobra widzę...
Laski bierzcie bo okazja
tylko ciekawe że dziecko dziś ma 7 miesięcy, dostali w grudniu, użyli kilka razy a od kwietnia mała jeździ w spacerówce...
Czy pentelka nie daje instrukcji do nosideł? Do elastyków daje, prawie dobre...
Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 25-05-2012 o 17:07
chustomama.pl
piszą że dostali w prezencie więc ofiarodawca niekoniecznie musiał dołączyć
ale do nosideł powinny instrukcje być dołączane mimo wszystko
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
chustomama.pl
Hehe, piękne "ergonomiczne"![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
to ja sie tutaj podepne : ( mozna linkowac z fb? jezeli ta osoba ma profil publiczny co nie?)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
A. listopad 2012