Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
"Żółwiku", z chust Bebelulu raczej nic poza tym co oferuje Odynka nie ma, ale najlepiej pytac u źródła.

Pozwolę sobie na taką refleksję: Kiedy zaczęłam przygodę z tym forum ogarnięcie wszystkich działów zajęło mi no nie pamiętam dokładnie, ale sporo czasu...Na ten dział natrafiłam chyba dopiero po tygodniu, mimo, że rapalka była moją pierwszą chustą (którą licytowałam na all czekając na poród w szpitalu) zanim się ogarnęłam jak co znaleźc, gdzie tego szukac, to dwieście razy zgubiłam wątek Dział reklama od razu uznałam za niewart zwiedzenia
Wobec powyższego - jestem pod wrażeniem sprawności poruszania się nowych użytkowników w gęstwinie wątków
Ja też jestem zaskoczona, że Ci to zajeło tyle czasu .Bo ja akurat mam własnie rapelu kółkową i wiazaną zieloną. I o tych chustach chciałam poczytać i jakoś tak jak widzę na głównej stronie napis chusty i nosidła i bebelulu to tak wpadłam na pomysł, że skoro są w sklepie to pewnie będą też w wątku pod tytułem rapelu.Nie sądziłam, że to jest oznaka nadzwyczajnej lotności umysłu...ale super o tym wiedzieć