Napisz do niej. Ja ich nie mierzyłam. Bo dla mnie jedwab to jest na lato, a teraz to tylko wełna.
ma 4,7 po praniu...ale nie wiadomo ile miał przed...ale pól metra? To mozliwe żeby mi sie tyle chusta wstapiła?
uf
no to 4,7 znacznie lepiej brzmi
![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 23-02-2012 o 20:01
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Po praniu mają 470 cm, wydaje mi się, że dużo się nie skurczyły w praniu, bo raz je założyłam przed praniem i ogony były podobnej długości jak teraz, więc nie wydaje mi się, żeby chuście ubyło pół metra...
Ale fakt, że zmierzyłam je bezpośrednio po praniu, więc może po zamotaniu się trochę wydłuży![]()
i co??nikt już więcej irysów nie ma z jedwabiem i nie wpadł na pomysł żeby je zmierzyć przed i po praniu...
w sklepie wysyp irysów chyba we wszystkich rozmiarach, kolorach i składach
i nawet cena spadła w porównaniu z ceną, za jaką można było je kupić w grudniu na zamówienia (wtedy było 476 za jedwabny standard)![]()
2 + 7 (2005-2018)
cale szczescie, ze mnie te irysy wcale nie ruszaja![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
mnie ruszają![]()
ale przekroczyłam ilość kasy w chustach i nie ma zmiłuj(całe szczęście są fioletowe a to nie bardzo mój kolor
Przy szafirowych albo jakichś czerwonych bym chyba nie zdzierżyła
)
2 + 7 (2005-2018)
Rzeczywiście, sypnęli!I flamingi w przeróżnych odsłonach (nc, lc - ok. cen), i honsiu, i balony, i merynoski wszelakie...
![]()
...a może szykuje się większa inwazja wiosennych nowości, które ożywią nasze myśliwskie instynkty...
Jedwabnych, na przykład...![]()
Oj, miałaś Ty przygody z tymi irysami, a teraz jeszcze to... Można sie wkurzyć, nie dziwię się...
![]()
Wtrącę, bo byłam przez godzinkę nadwornym fotografem mamaLiKi, zamotanej w irysy właśnie...
Fajne, bo mięsiste i grubaśne. na pewno bardzo nośne.
Ale niefajne, bo za blade.
No tak, ale dodaj, że to oszukana 6, czyli 5...
Jak na 5 to długość bardzo ok...![]()
no i pojawiły sie w okazjach cenowych teraz
edit-a już jest![]()