dobra...a kto ma jeszcze jedwab i wie ile po praniu sie skraca??Bo ja jeszcze swojej nie prałam i to 5,2 majace byc 4,6 budzi we mnie ambiwalentne uczucia...bo nie lubie jak mi sie ogony po kostki ciagna
dobra...a kto ma jeszcze jedwab i wie ile po praniu sie skraca??Bo ja jeszcze swojej nie prałam i to 5,2 majace byc 4,6 budzi we mnie ambiwalentne uczucia...bo nie lubie jak mi sie ogony po kostki ciagna
wypierz i najwyżej skrócisz![]()
będzie kawałek na torebkę![]()
2 + 7 (2005-2018)
właśnie wczoraj w koncu uprałam moje irysy długość standard, które miały przed praniem 5,2m...po praniu mają równe 5m...jestem ciekawa czy tak samo bedzie z moimi motylami 4,6 które mają z kolei 5,4m...po praniu 5,2![]()
Dziewczyny - czemu te irysy są wciąż na stronie?![]()
Bo się nie sprzedały![]()
No bo mnie nagle oświeciło, że mi się podobają i...nie wiemkupic? Nie kupic? Lniane? Jedwabne? Heh, mam nadprogramową kasę
i lukę do wypełnienia, a tu nikt mi jaskółek nie chce sprzedac, więc?
Bo amerykanki zamówiły hurtowo i nie odebrały
a jedwab jest piekny
oba składy są scisle tkane i pieknie nosza
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Rozumiem, że dzięki gruntownej analizie paprochów to i kolory z grubsza znacie?
No mnie tylko dziwiło, że takie piękne chusty wiszą niechciane
Ola - dziękuję na razie, póki co upajam się gałązkami![]()
![]()
Dziewczyny, prośbę mam: mogłaby mi któraś zmierzyć szerokość jedwabnych? Zastanawiam się właśnie intensywnie nad zakupemI jeszcze jedno: czy dla noworodka na lato będą ok, czy za grube/ciężkie jednak?
Moje mają 69 przed praniem, nie wiem jak po bo nie prałam![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
jakie przemyślenia po czasie odnośnie jedwabnych? dla cięższego maleństwa będą ok? na lato?
Na lato nie!(grubasy!)
Dla chuściocha XXL - tak!
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]