Wyglądacie w nich jak 3 elfyPiękne
![]()
Kamila to ja chce pawiszcza![]()
Danay - piękny kolorCzekam na foty w akcji!
Kamila - idealny kolor dla Was! Cudnie wyglądanie i pięknie się mienią
Jak na razie to dla mnie dmuchawce są number one! Wspaniale noszą, pięknie się dociągają, uwielbiam je! ja swoje chyba utopie w szarościach![]()
Kamila - bardzo ładne, chociaż kolor nie mój (całe szczęście, bo bym się śliniła już tutaj). Idealnie pasują do karnacji synka
Dobra, przekonałyście mnie przykładem, idę zapłacić za moje krótkie elfy, i ne bedę spać w nocy,tylko myśleć jaki kolor by im zafundować![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
zaglądam do wątku, bo strasznie byłam ciekawa Twoich, to i od razu odpiszę. używałam dwóch barwników, przy czym jedwab był farbowany na niebiesko (na żywo to widać), reszta na szmaragdową zieleń. kontrast byłby jeszcze mocniejszy, gdyby jedwabna strona nie była przetykana dodatkowo ramią.
edit - a w tym kolorze wyglądacie cudnie
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Przepiekne
Ale jednak ciagle mysle, ze wzor ladniej wyglada w na plaskoczyli bylby piekny bieznik
na swiateczny stol
No to ktora to ma te 3,6![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Żeby było łatwiej :
http://shop.natibaby.pl/elfy-bez-z-j...-m-ok-cen.html
![]()
he he dobre jestescie![]()
Marcel 3 lata
Piękne obie! Ale o takim kolorze jak ma Kamila właśnie myślałam! Mniam![]()
Kamila, cudne!
a Liv mi odpowiedziała w wątku na priva do Denay![]()
za mną chodzą najbardziej bordowetylko to chyba zbyt intensywny kolor do tak delikatnego wzoru...
2 + 7 (2005-2018)
Elfy Kamili są cudne, ciepłe jak kakao, jak cynamon, wspaniałe na takie właśnie zimowe dni,
elfy Denay są świeże i ożywcze przywodzą na myśl wiosnęBardzo trafione kolorki - obie śliczne.
Ja już któryś raz zmieniam koncepcję na moje
p.s. Denay ta zieleń to taka miętowa troszkę, podobno najmodniejszy kolor nadchodzącego sezonu![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Przepiękne obie chusty!![]()
Rzeczywiście, dobrze, ze są takie "bezpłciowe" w kolorze chusty, można z nich zrobić prawdziwe cuda!...
Są jak zestawy małego naukowca czy "zrób to sam" dla dzieci, z zestawem elementów do samodzielnego dokończenia...Tylko Nati powinno jeszcze co najmniej jeden słoiczek farby dokładać do zamóienia...
Efekt jest niesamowity i pewnie satysfakcja ogromna, bo drugiej takiej chusty nie ma na świecie...
Wiesz, jak wyżej pisałaś, że sie zastanawiasz nad kolorem, chciałam Ci odpisać, że może jakieś piękne, głębokie bordo?...Myślę, że ta chusta będzie wyglądać nieziemsko w takim kolorze... Już ją widze oczyma wyobraźni...
No a teraz żałuję, ze nie kupiłam sobie elfów...![]()
Liv, elfy maja minimalne wady, pojedyncze niteczki w trochę innym odcieniu, tak jak tu:
na całą chustę mam tego z 6 - przypuszczam, że po farbowaniu znikną (też mam z okazji cenowych i specjalnie pytałam wcześniej w nati, jakie to wady i odpisywały, że w elfach te niteczki tylko). Nawet jeden ciemny włos miałam tym razem wtkany w chustę
Liv, a jeszcze się wetknę z prywatą: odcienie proponujesz Ty, znaczy farbki? Bo sama nie wyszukam sobie
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 16-02-2012 o 09:16
2 + 7 (2005-2018)