Pokaż wyniki od 1 do 20 z 381

Wątek: Jaskolki kaszmirowe "Czerwone wino"

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    Didek wypuścił trzy śliczne chusty ostatnio: Audrey. Zielone indio z alpaką i wcześniej czekoladowe jedwabne elipsy -ja zaczynam Didka zauważać ostatnio Po traumie z różowym jest nowy powiew
    Ja nigdy nie lubilam Indio. Jakos ta paleta barw mnie nie dotyczyla. Nigdy tez jakos sama marka mnie nie zachwycila, wiec nie polakomilam sie nigdy rowniez na kupowanie nowej chusty. Ostatnio troche przypadkiem zajrzalo w moje progi Yew, potem Pawie od Karuska i zachwialo moimi zatwardzialymi postanowieniami o Indio i marce (choc gekonow i tak nie polubie ). Jak juz wyszlo Pinus, to stwierdzilam, ze musze kurna, zielonke dorwac, bo nie usne. Kupilam nowa, od vendorki. I jakos tak na didka troche szerzej oczy otworzylam. W pozytywnym sensie
    Marcel 3 lata

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Ja nigdy nie lubilam Indio. Jakos ta paleta barw mnie nie dotyczyla. Nigdy tez jakos sama marka mnie nie zachwycila, wiec nie polakomilam sie nigdy rowniez na kupowanie nowej chusty. Ostatnio troche przypadkiem zajrzalo w moje progi Yew, potem Pawie od Karuska i zachwialo moimi zatwardzialymi postanowieniami o Indio i marce (choc gekonow i tak nie polubie ). Jak juz wyszlo Pinus, to stwierdzilam, ze musze kurna, zielonke dorwac, bo nie usne. Kupilam nowa, od vendorki. I jakos tak na didka troche szerzej oczy otworzylam. W pozytywnym sensie
    A propos powyższej mojej wypowiedzi
    Kamilo pamiętaj o mnie jak kiedyś postanowisz opuścić to indio

Uprawnienia umieszczania postów