jakies zdiecia? w akcji?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
no to proszę, akcja - nie wiem od kiedy dziecko kwalifikuje się na starszaka, moje ma prawie 21 miesięcy, ale niecałe 12 kg(w komplecie ubrań pewnie 14 kilo wyjdzie)
A wrażenia mam takie: cudny kolor, cudny wzór, decha już po praniu zmiękła. Jak widać motałyśmy się w śliskich kurtkach, no i jestem zachwycona, żadnego problemu, kotki się przyklejały do nas, trzymają też jak należy.
Wada dla mnie tylko jedna - ta szerokość. Duża nie jestem, córa też z tych drobnych, no i za dużo materiału, zresztą na zdjęciach widać (a pod pupę też już sporo dałam)
![]()
Ostatnio edytowane przez taniuka ; 04-12-2011 o 14:59
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Czy tak będzie dobrze?
Jak mi ktoś powie coś na temat wiązania to się nie bawię.Zrobiłam to tylko dla Was.
Wiązanie niepranego Kota jest wyzwaniem.
Proszę
![]()
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 04-12-2011 o 15:42
pięknie wyglądają
![]()
Dziewczyny, może tę chustę trzeba przed motaniem na pół złożyć (wzdłuż)![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Aksamitko, na temat wiązania będę milczeć, ale dlaczego koty są do góry nogami?
Ładnie wyglądają po zamotaniuMoże faktycznie warto je zwęzić i mieć kawałek materiału na coś (np. na smyczkę do kluczy
)
2 + 7 (2005-2018)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
dziekować!
no to mamy jasność, nośne są...i za szerokie![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Bardzo przyjemny kolor, trzeba przyznac. Jesli chodzi o wiazanie "do gory nogami" - ja to robie prawie za kazdym razem, gdy wiaze ryby Didkowe. Jakos tak same mi w ten sposob pod reke podchodza. Musze zawsze o tym pamietac, bo inaczej plywaja mi zdechlaki do gory brzuchami.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
moje kocury zostały wykręconemąż zawiesił na grzejniku w łazience i spiralę skręcał, koty przeżyły i mają się dobrze
no i potwierdzam, nośne są! wczoraj pół godziny nosiłam w kieszonce moje 12 kg, dopiero pod koniec zaczęłam delikatnie czuć te kilogramy
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Ależ są fajne! Moje chustowe marzenie na dzisiajAle muszą poczekać na lepsze czasy w portfelu
![]()
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
Ile mają Wasze szerokości?
Moje 83 po praniu!!!
Na długość 4,76/4,72.
83 cm???moje po praniu 76, przed praniem nie wiem ile było. Długości też dokładnie nie sprawdziłam, ale coś ok. 4,3
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013