Karusku! Brzmi bardzo zachęcająco!Mam nadzieję, że kocurki powalą mnie i moją małą...
Nie mogę się doczekać moich, a one dopiero teraz wylatują...Ale nic to, ważne, że na weekend będę je miała!
Mnie tam szerokość nie rusza. Paproty też są szerokie i są![]()
zdjęcia beznadziejne, na szybko ale ładnych nie umiem robić![]()
w dotyku chyba inne niż motylki fioletowe, sztywniejsze
2 + 7 (2005-2018)
Super są te koty! Jak latem moje córki dadzą się jeszcze ponosić, to sobie od kogoś odkupię![]()
cuuuudnejuż nie mogę się doczekać! faktycznie, dość szerokie, no zobaczymy jak to w praktyce.
A powiedzcie, jak się mota len? trzeba mieć jakąś dodatkową wprawę? siłę w dociąganiu?
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
no, kotki to bym mogła mieć. Jak by kto miał 5 lub 6![]()
a ja mogłabym miec len, za kotki podziekuje.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 01-12-2011 o 17:01
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
piękna, ale kaszmir navy blue bardziej mnie powalił
Fajne![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Jestem i ja, jak na złość rano nam siadł laptop domowy i musiałam na M. czekać i stukam właśnie z służbowego a M. wali rehabilitować do kuzyna naszego
Koty przyszły - foty mam ale już o zmierzchu robione niestety.
Za to mam porównawcze z navy kaszmirowymi.
Na pierwszy dotyk dla mnie deska, ale ja pawiuff nie macałam przyznaję się. No i materiał taki faktycznie a'la jeans utkany, bardzo to widać na jasnej stronie. Kolor niebieski jaśniejszy niż w navy, ilość kotów muszę jeszcze porównać
Jak dla mnie navy zdecydowanie ładniejsze,takie bardziej eleganckie... ale to tylko moje zdanie
foty jsk dzieci posną
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
kurde miałam z Małą akcję brzuszeki mnie też boli a nic nie jadłam... nie wiem czy dzis wkleje foty
wielkie sorki
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A ja spytam czy ich kolor jest deczko podobny do Agave? Na drugich fotkach tak mi się wydajeChoć Agave też widziałam tylko na zdjęciach...Koty bardziej niebieskie? cieplejsze?