Bardzo modny w tym sezonie. Co rusz w kazdym sklepie z ciuchami mozna spotkac kolekcje w tym kolorze. Bardzo na czasie Nati wyjechala z tym kolorem - teraz prosze o wiecej...
Ellevill tez mial przeciez Smaragd i Ink w swojej kolekcji jesiennej. Tylko Didek walnal rozami z grubej rury![]()
śliczne te paprotki nowe
duuuużo ładniejsze niż poprzednie!
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Ja tam z modą na bakier- ale to pierwsza chusta do której w tym roku kupiłam buty-choć wg chronologii chusta do butów(tylko nie mam pojęcia bladego czy to trendy czy też wiocha, żeby szmata z butami lub torebką pasowała). Uwielbiam ten kolor. Jak dla mnie chusta roku 2011
No chyba, że jeszcze nas zaskoczą...
Gdyby ten wzor paprotek byl odrobine luzniejszy, to tez bym wziela - a tak gesto listek przy listku - za bardzo naciapane jak dla mnie. A szkoda bo 40% welny baaaardzo bym przygarnela pod swoj dach. Nic, nie ta, to bedzie nastepna![]()
Za paprotkami nie przepadam, ale kolorJakby ktoś sprzedawał 4,7 to bym chyba wzięla, bo wełny mi trzeba.
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
jakby kto chciał zamienić te paprotki na beżowego pancyka 4.2... Kolor mają cudny.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ostatnio edytowane przez jul ; 16-11-2011 o 11:15
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
o! ja tez bardzo czekam na fotki![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
odkupiłabym 4,6-5,2
proszę pw jakby ktoś chciał odpuścic
Malwina
Joanka
Moja już w domu... a ja w pracy wrrrrrrr![]()
w sumie się cieszę, ze się nie zalapalam, wole indio eisblau w ostatecznym rozrachunku) (i dziekuje dziewczynom, ktore zaoferowaly mi odstapinie swoich paprotek!)
no to może jak się uda to ja się dopisze bo ja też bym chyba chciała.. ale 4,2 może byc z okazji
jak komus nie podpasuje to prosze o info
edit: no i oczywiscie czekam na fotki w akcji Demona pewnie będzie pierwsza, skoro już dostała?![]()