-
Chusteryczka
Skład chust Nati
Tak mnie męczy ten temat od dłuższego czasu, więc daje upust swoim przemyśleniom. Dlaczego większość chust Nati nie ma podanego dokładnego składu, ile procent czego, pomijając oczywiście informację na metce? 
Bardzo mi brakuje takiej informacji przy kupnie. Wiem, że takie jaskółki z kaszmirem np. większość kupuje w ciemno bo są jaskółkami, ale nikt nie wie ile tego kaszmiru jest i czy są nośne dopóki się ich nie upoluje. Tak patrzę sobie np. na balony z kaszmirem w sklepie i gdyby była informacja o składzie i wadze może bym się zdecydowała, a tak, taka trochę zgadywanko-niespodzianka jest jaka ta chusta będzie.
Zresztą w sklepie część chust ma podany skład (motylki z lnem, dmuchawce), ale sporo nie. Waga chust też by się przydała. Tak robi np. Didymos wypuszczając chusty, podaje dokładne dane i to wydaje mi się bardzo profesjonalne podejście.
To chyba nie jest tajemnica handlowa, a byłaby IMO naprawdę przydatna.
Wiem, że Natalia zagląda czasem na stronę - może weźmie to pod uwagę.
edit: przejrzałam jeszcze raz stronę Nati i widzę, że większość ma skład, ale te które są w okazjach cenowych, a w ofercie regularnej nie ma już nie. Tak samo jest z nowościami ogłoszonymi na facebooku - przydałoby się podawanie tego składu, zanim się pojawią.
Ostatnio edytowane przez mamaLiKa ; 12-01-2012 o 16:14
-
Chusteryczka
-
Uprawnienia umieszczania postów