Myślę, że dla konopii, to jakoś mało skomplikowany wzór musi być, więc pewnie mea.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Grube, nośne i szybko się łamały.
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Dziewczyny mi się śniły dziś w nocy motyle (te drobne) w kolorze zielonym - ecru ale zieleń była mega intensywna jak trawa na wiosnę a nie taka jak w paprotach - czyżby proroczy sen![]()
![]()
No ale mea zielona albo czerwona, albo dmuchawki super!
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A może będzie coś zupełnie nowego...?
Ciągle tylko mea, jaskółki, dmuchawce... Paprotki to też przecież odgrzewany wzór...
Nowa rubryka pojawia się zawsze razem z nowymi chustami![]()
Ja wczoraj kupiłam kolejną oschę, mąż krzywo patrzy, więc chyba już nie dla mnie, chyba, że jakieś cudo będzie.
Nie jest głupie. Kiedyś też nie wiedziałam, gdzie szukać tych nowych megasuperextrakilkuminutowychlimitów...![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja nie gadam, tylko kupuję.
Chociaż nie wiem po co...![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
t_a_s jak grube było hokkaido? Coś porównywalnego z makami (takie maki tylko bez rozejść mi się marzą...) czy raczej z liliami?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)