hmmm no no! ciekawe co to bedzie? czy grube? czy sztywne? hmm to zdaje sie pierwsza chusta o takim składzie?
To mój temat będzie do usunięcia.
no oby szare
ps: ale jaja...o 15stej![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
O 15 jednak.
No wlasnie, jak wrazenia odnosnie konopii - polecacie? Naczytalam sie w necie o Anthracyt Hemp Indio i uczucia byly mieszane - niektorzy, ze ooo TAK, a inni - nigdy wiecej..
jestem nieco zdziwiona, że wypuścili wzór, który do tej pory szału nie zrobił, gdy niektóre inne... Nawet konopie go nie sprzedały (chociaż mi pomarańcz całikie całkiem się podoba), w każdym razie na razie.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Też się trochę dziwię, ale cóż, pewnie przyświeca temu jakaś polityka, której nie rozumiemy![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
mi się wydaje, że Natalia kiedyś tu na forum wspominała, iż oni te chusty planują i tkają z dużym wyprzedzeniem. Dlatego też pewnie zdecydowali o utkaniu marble z konopiami, zanim na rynek wypuścili zwykłe marble i zanim mieli szansę zobaczyć, że to nie będzie hit sezonu. Ale to tylko takie moje gdybanie..
mamaLika, możesz mieć rację, też pamiętam tego posta Natalii, chociaż Marble to nie jest chyba jakiś strasznie nowy wzór. Tak czy siak, Mea też jakiejś wielkiej furory chyba nie zrobiła i mogłoby nam się wydawać, że lepiej byłoby dotkać Pancy, czy inne flamingi, ale nie da się wszystkich zadowolić
Jeśli o Marble chodzi, pomarańcza według mnie wygląda lepiej. Z ciekawości bym sobie wzięła, ale nie wiem, czy potem byliby na nią chętni, więc chyba sobie daruję, bo inne piękności (innych firm) czekają![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl