A ja bym chciala koc w krate, super by wygladala chusta w szkocka krate.
A ja bym chciala koc w krate, super by wygladala chusta w szkocka krate.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
to dodam jeszcze tylko nieoficjalnie, ze utkane welniaki beda najprawdopodobniej z kolorem, nie takie biale![]()
napisalas do Zoe?
kiedy beda to nie wiadomo...mam nadzieje ze w miare szybko.
Napisałam
W przyszłym tygodniu powinnam mieć.
to super, bedzie miala okazje wieksza ilosc osob pomacac takze w PL
czkam na listonosza co to ma mi przyniesc Nouveau bawelniano-welniane, no i byc moze bede miala tez JK, zobaczymy.
aa, to moze kupilas juz potestowa
gratuluje!
testowe w tym sensie, ze z serii probnej, a skoro sie uchowala chusta ktora na testy nie poszla to tym lepiej
testowe lny i bawelny pierwsze latem tez mialy takie ceny, jak glowna kolekcja ktora potem wyszla w kolorze.
kolekcja welniana ktora ma wyjsc bedzie kolorowa, wiec te modele testowe beda niepowtarzalne dosc.
to jak tylko dojdzie, to zasyp nas fotami!!
(Nouveau wlasnie przyszlo, ide otwierac paczkę![]()
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 14-10-2011 o 10:12
Bardzo dopinguję tą markę.
I na wełenki także czekam z niecierpliwością.
wypralam, a ze dzis mamy ladne slonce i dosc wysoką temperaturę, powinna szybko wyschnąć.
na razie wygląda na super puchatą, jak kocyk ! w dotyku przyjemna, nieco rozciągliwa, co ja osobiscie bardzo lubię, bo nie znoszę sztywnych chust ktore sa jak plotno.
zanim wrzucilam do pralki, wymizialam się nią w celu sprawdznia czynnika gryznienia, i choc wloski są wyczuwalne, wcale mnie nie pogryzlo! zadziwiające
zobaczymy jak to po wyschnieciu, rozprasowaniu i zamotaniu będzie- o ile mi sie dziecko zgodzi wspolpracowac![]()
Było trzeba zrobić zdjęcia przed praniem
Może na wiosnę pojawią się jedwabne oscha![]()
Ostatnio edytowane przez t_a_s ; 14-10-2011 o 14:31
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja swojej jeszcze nie mam, w poniedziałek mam mieć wysłaną.