sierpy i mloty
sierpy i mloty
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
z grubej rury to i pochód 1-majowy można łupnąć
Prezentowałby się ładnie w takiej kieszonce na przykład...![]()
tak, sierp, mlot, kowadlo i pochod pierwszomajowy, a jako bonus czerwona ksiazeczka tow. Mao w ramach poszerzania horyzontow narodu (noszacego).
i gumowy piesek Łajka. dla dziecka oczywiscie, do gryzienia, jako taka nasza siermiezna zyrafka Sophie.
ale pytanie pozostaje jedno
czy czerwono-szary
czy czerwono-złoty??
ja za szarym oczywiscie (nazwijmy to srebrnym![]()
ooooo powiem wam że żałuje ze mnie wczesniej nie bylo tu
kurcze można by nati zapytac czy na wiosnę by nam nie utkała ?
i jestem za :
samolotami
piratami
samochodami
kosmosem
albo boiskiem piłkarskim
wzór dokładnie jak miałby wyglądac to obojetnę nati ostatnio szaleje i bardzo ładne chusty im wychodzą wiec tu akurat plus bo zaufac można bo wiadomo że chusta będzie śliczna niezależnie od wzoru który byśmy ustalilija bym napewno brała taką męską szmatkę oooo na milion procent !
bawełna - len
albo konopie..... ach juz mi się będzie śnic po nocach !
p.s.
przydałaby się taka chusta !
bo ciągle tylko kwiaty, ptaki, gady, wazki jeszcze tylko robaków brakuje
jakaś zmiana by sie przydała !![]()
Czytam i myślę.
Mnie by się łódki podobały.Kosmos też mógłby ładnie wyglądać.
Kiedyś były postulaty o dinozaury, ale jakoś tego nie widzę. Może kwestia odpowiedniej koncepcji.
Aga (nasza graficzka) ma w tej chwili ogrom pracy, a poza tym jest trochę chora, więc może pójdzie na zwolnienie, ale może coś naskrobiemy i Wam pokażę.
czachy![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
Natalio, myślcie myślcie![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i