To jak najbardziej może być taki szeroki szal, który można nosić jak chustęTylko w tej chwili jest zeszyty, można nie zeszywać
Bardzo fajnie wygląda, bo próbowałam. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam.
To jak najbardziej może być taki szeroki szal, który można nosić jak chustęTylko w tej chwili jest zeszyty, można nie zeszywać
Bardzo fajnie wygląda, bo próbowałam. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Niezapominajko, ten gotowy komplet już ma właścicielkę, z resztą szkoda by to było rozpruwać. Zrobię dla Ciebie drugi. Tylko napisz mi, proszę, czy może być taki ciemniejszy popiel (bo mam w domu) czy wolisz ten jasny (zdobędę).
Ciemniejszy popiel jest dokładnie taki:
I jeszcze musiałabym wiedzieć, czy chcesz też czapkę![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:54
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Skoro chusta, to może coś takiego - czeka w szufladzie (trzy odcienie popielu):
Ta chusta jest taka dosyć ciepła (to jest ta sama włóczka, co tego szala zeszytego, tyle że robiona na szydełku, a na szydełku wychodzi trochę grubiej), chyba że wolisz coś cieńszego, to też się zrobi![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:55
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
No właśnie ja nie chce takiej typowej chusty, znaczy takiego trójkąta na plecach, tylko szal, który będzie szeroki i dłuższy żeby można zarzucić wokół ramion i do tyłu żeby nic poniżej łopatek nie dyndało, no i właśnie nie chciałabym takiego wzoru z dziurkamitylko taki pełny jak ten szary szalik, nie wiem czy mnie rozumiesz, a czapka raczej taka prosta bardzo ewentualnie z kwiatkiem
![]()
O.K. czyli szal, nie chusta. Tamten zeszyty ma 50 cm. szerokości i 160 cm. długości, to wystarczy? Zmierz sobie plecyI zapraszam ze szczegółami na priv
![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014