Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

To jak najbardziej może być taki szeroki szal, który można nosić jak chustę Tylko w tej chwili jest zeszyty, można nie zeszywać Bardzo fajnie wygląda, bo próbowałam. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam.

Chustomanka Awatar Niezapominajka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    To jak najbardziej może być taki szeroki szal, który można nosić jak chustę Tylko w tej chwili jest zeszyty, można nie zeszywać Bardzo fajnie wygląda, bo próbowałam. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam.
    to jak sprawisz że będzie niezeszyty to ja poproszę

Domyślnie

Niezapominajko, ten gotowy komplet już ma właścicielkę, z resztą szkoda by to było rozpruwać. Zrobię dla Ciebie drugi. Tylko napisz mi, proszę, czy może być taki ciemniejszy popiel (bo mam w domu) czy wolisz ten jasny (zdobędę ).

Ciemniejszy popiel jest dokładnie taki:

I jeszcze musiałabym wiedzieć, czy chcesz też czapkę
    Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:54

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    Niezapominajko, ten gotowy komplet już ma właścicielkę, z resztą szkoda by to było rozpruwać. Zrobię dla Ciebie drugi. Tylko napisz mi, proszę, czy może być taki ciemniejszy popiel (bo mam w domu) czy wolisz ten jasny (zdobędę ).

Ciemniejszy popiel jest dokładnie taki:

I jeszcze musiałabym wiedzieć, czy chcesz też czapkę
    może być ciemny popiel i szal w wersji raczej na ramiona w stylu poncho czy chusty niż na szyje, co do czapki pomyślę; a ile komplet i ile sam szal

Domyślnie

Skoro chusta, to może coś takiego - czeka w szufladzie (trzy odcienie popielu):

Ta chusta jest taka dosyć ciepła (to jest ta sama włóczka, co tego szala zeszytego, tyle że robiona na szydełku, a na szydełku wychodzi trochę grubiej), chyba że wolisz coś cieńszego, to też się zrobi
    Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:55

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

No właśnie ja nie chce takiej typowej chusty, znaczy takiego trójkąta na plecach, tylko szal, który będzie szeroki i dłuższy żeby można zarzucić wokół ramion i do tyłu żeby nic poniżej łopatek nie dyndało, no i właśnie nie chciałabym takiego wzoru z dziurkami tylko taki pełny jak ten szary szalik, nie wiem czy mnie rozumiesz, a czapka raczej taka prosta bardzo ewentualnie z kwiatkiem

Domyślnie

O.K. czyli szal, nie chusta. Tamten zeszyty ma 50 cm. szerokości i 160 cm. długości, to wystarczy? Zmierz sobie plecy I zapraszam ze szczegółami na priv

Uprawnienia umieszczania postów