Najlepiej to napisz w wątku Kupię i opisz dla kogo i co ewentualnie Cię interesuje. Zobaczysz co zaproponują doświadczone mamy.
Powodzenia w chustonoszeniu. Trzymam kciuki!
Najlepiej to napisz w wątku Kupię i opisz dla kogo i co ewentualnie Cię interesuje. Zobaczysz co zaproponują doświadczone mamy.
Powodzenia w chustonoszeniu. Trzymam kciuki!
jasulko,zarówno nati jak i lenny są już miękkie od nowości.
a wracając:biorąc pod uwagę Twoje gabaryty,spokojnie straczy Ci standard czyli 4,6-4,7m.mniemam wg. danych,że jesteś w miarę szczupły w pasie.ta długość wystarczy Ci na każde wiązanie.mój m. ma 182cm/80kg, i idealna jest dł 4,7m.
co do tych trzech opcji,postawiłabym na lennylamb bawełna,bambus jest ciut śliskawy,więc trzeba się mocniej przykladać do wiązania,przy starszaku już gorzej nosi,trzeba uważać czasem przy praniu,kurczy się.
zresztą nati bawełna też jest ok,więc kieruj się tutaj ceną i kolorem po prostu.
hej
wiesz co... a może masz/macie możliwość umówić się na konsultacje? Doradczynie mają zazwyczaj jakieś swoje chusty - możesz organoleptycznie się przekonać która chusta jest jaka...
hexi, mi.
Dzięki za porady, ciągle siedzę i myślę, ale jestem już coraz bliżeja przynajmniej tak mi się wydaję
![]()
tak, tak, kieruj się raczej tym co Ci się podoba, bo te bawełny LL i Nati porównywalne są
A co do rozmiaru też mi się wydaje, że 4,6 wystarczy - mój mąż ma 183 i 79 kg i 4,6 jest idealna. Jak będzie za długa, to bardziej się będzie plątała przy wiązaniu na początku i wiszące 'ogony' będą denerwować![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015