Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Komentarze na forum...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

No to poleciałyście dziewczyny. Kto jak kto, ale chustoświrki w pewnym stopniu powinny zrozumieć chustonałóg. Mis wpadła i tyle... oby się szybko wygrzebała i przeprosiła.
    Ja kupowałam od niej Zarę tri jakoś wiosną chyba, dotarła no ale kilka miesięcy minęło od tego czasu....

co do komentarzy.....

nie do końca moim zdaniem będą sprawiedliwe, ja czekałam na sfinalizowanie transakcji z pewną forumką przez... kilka miesięcy. W międzyczasie inna zaczęła jej szukać przez forum i od razu została napiętnowana, że się czepia, bo owa znana forumka jest tu od dawna, jest lubiana i uważana za uczciwą, ale........ w naszym przypadku finalizowanie przeciągało się bardzo długo, bez odpowiedzi na privy, maile. Wstrzymałam się z komentarzem i okazało się, że słusznie - nieoczekiwane i niemiłe okoliczności wpłynęły na opóźnienie, nie tylko w stosunku do mnie. Dziewczyna przeprosiła, a całość kilkumiesięcznych kontaktów, mimo wielu chwil irytacji z perspektywy oceniam dobrze. I po raz kolejny przekonuję się, że nie ma co wyciągać pochopnych wniosków.

Dajcie szansę dziewczynie się wypowiedzieć. Nie zawsze wszystko jest tak oczywiste jak się wydaje.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olmis Zobacz posta
    No to poleciałyście dziewczyny. Kto jak kto, ale chustoświrki w pewnym stopniu powinny zrozumieć chustonałóg. Mis wpadła i tyle... oby się szybko wygrzebała i przeprosiła.
    Ja kupowałam od niej Zarę tri jakoś wiosną chyba, dotarła no ale kilka miesięcy minęło od tego czasu....

co do komentarzy.....

nie do końca moim zdaniem będą sprawiedliwe, ja czekałam na sfinalizowanie transakcji z pewną forumką przez... kilka miesięcy. W międzyczasie inna zaczęła jej szukać przez forum i od razu została napiętnowana, że się czepia, bo owa znana forumka jest tu od dawna, jest lubiana i uważana za uczciwą, ale........ w naszym przypadku finalizowanie przeciągało się bardzo długo, bez odpowiedzi na privy, maile. Wstrzymałam się z komentarzem i okazało się, że słusznie - nieoczekiwane i niemiłe okoliczności wpłynęły na opóźnienie, nie tylko w stosunku do mnie. Dziewczyna przeprosiła, a całość kilkumiesięcznych kontaktów, mimo wielu chwil irytacji z perspektywy oceniam dobrze. I po raz kolejny przekonuję się, że nie ma co wyciągać pochopnych wniosków.

Dajcie szansę dziewczynie się wypowiedzieć. Nie zawsze wszystko jest tak oczywiste jak się wydaje.
    sory, ale nie rozumiem twojego posta
    dziewczyny w komentarzach wpisują co i jak było, jak wyglądał kontak i transakcja
    czemu maja pisac nieprawdę?albo milczeć?

mis odemnie kupowała MT dzieki temu że zostałam na PW ostrzeżona przez demonę, nie wysałam MT póki nie miałam pieniędzy na koncie
    tak więc u mnie było wszystko ok, ale tylko dzięki temu że zostałam uprzedzona

i bardzo dobrze że teraz inni maja taka możliwośc i są uprzedzeni że transakcje z mis są długie i trzeba się ciągle upominać

Chustofanka Awatar pinea
    Miejscowość
    Wawa/podlasie

Domyślnie

moze warto mimo wszystko kazdego brac na lekki dystans. Wiele forumMam sie zna i tu mozna zaufac, spotykaja sie, maja juz historie tranzakcji, wymianek itp, ale nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi za pierwszym razem. Chyba warto brac za pobraniem, jest tu rownolegle prowadzony watek o oszustwie na allegro, a przynajmniej wyglada to na taka sytuacje. To mi optworzylo oczy, bo choc tu duzo nie kupowalam i raczej sledze forum szukajac porad bardziej doswiadczonych Mam, informacji, sposobow i trikow na nasze codzienne koboece/mamuśkowe sprawy, to po przeczytaniu tych dwoch watkow bede sie zabezpieczac. Mysle ze to dziala w dwie strony i "w kańce kańcow"wszyscy beda happy.

Chustomanka Awatar Anntenka
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

A może warto przypomnieć że wystawienie komantarza negatywnego nie odbywa się ot tak hop siup, tylko jest poprzedzona interwencjami u moderacji i całym korowodem obwarowań.

Więc skoro takowe komentarze się tu pojawiły to widocznie są uzasadnione i pisane z pełną świadomością.
    szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
    TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy

Najgorzej jak się coś komuś wydaje

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anntenka Zobacz posta
    A może warto przypomnieć że wystawienie komantarza negatywnego nie odbywa się ot tak hop siup, tylko jest poprzedzona interwencjami u moderacji i całym korowodem obwarowań.

Więc skoro takowe komentarze się tu pojawiły to widocznie są uzasadnione i pisane z pełną świadomością.
    dokładnie

Uprawnienia umieszczania postów