Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Nośna kółkowa?

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Chustomamy drogie!

Proszę o wsparcie i poradę.

Mam 8 m-czne bobo. do tej pory uzywaliśmy skośnokrzyzykowej Nati, ale czas na zmiany.
    Marzy mi sie chusta na szybkie wyskoki, zebysmy sie nie motali za dlugo, bo jak jestesmy poza domem i tzeba wejsc i wyjsc, to juz za wielki ambaras z tradycyjnie wiazaną.
    Jestem drobnej budowy 160cm 52 kg.

Doradzcie mi prosze jakis sensowny model kółkowej.

Szukam uzywanej, wygodnej w noszeniu (mały sypia w chuscie).

Slyszalam, ze duze kolka sa stabilniejsze, ale wowczas cienszy material odpada.

Co za tem wybrac, biorac pod uwage, ze niedlugo (az strach myslec) jesien...?

Gdzie znajde uzywane kółkowe w senswonych cenach?

Z góry dziekuje za wsparcie.
    Pozdarwiam ciepło
    Monika

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laloonia Zobacz posta
    Chustomamy drogie!

Proszę o wsparcie i poradę.

Mam 8 m-czne bobo. do tej pory uzywaliśmy skośnokrzyzykowej Nati, ale czas na zmiany.
    Marzy mi sie chusta na szybkie wyskoki, zebysmy sie nie motali za dlugo, bo jak jestesmy poza domem i tzeba wejsc i wyjsc, to juz za wielki ambaras z tradycyjnie wiazaną.
    Jestem drobnej budowy 160cm 52 kg.

Doradzcie mi prosze jakis sensowny model kółkowej.

Szukam uzywanej, wygodnej w noszeniu (mały sypia w chuscie).

Slyszalam, ze duze kolka sa stabilniejsze, ale wowczas cienszy material odpada.

Co za tem wybrac, biorac pod uwage, ze niedlugo (az strach myslec) jesien...?

Gdzie znajde uzywane kółkowe w senswonych cenach?

Z góry dziekuje za wsparcie.
    Pozdarwiam ciepło
    Monika
    tak na szybko dla mnie idelane kółkowe to te od oppamamy lniane, noszą 20kg młodą i wszystko jest ok jeśłi chcesz to mozesz przerobic u którejś z forumowym szyjących mam swoją natkę na kłókową wyjdą dwie przeważnie kółka większe są właśnie przy kółkowych z chust
    a gdzie możesz dostac? u nas na bazarku lub na allegro lub na bazarku kawałka szmaty
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Uprawnienia umieszczania postów