kurka... anyszka - a tak Ci się podobał
i juz ich nie zobacze![]()
po wakacjach
kurka... anyszka - a tak Ci się podobał
i juz ich nie zobacze![]()
po wakacjach
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 29-07-2011 o 20:41
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
rany, napisałam cały poemat i mi wcięło :/
no to od nowa...
Mój nepomuk ze mną zostaje!!!
owszem, rozlazł się ale raczej delikatnie. uważam, że jest to li tylko defekt kosmetyczny - zmarszczki na smokach widoczne przy oględzinach pod światło.
jestem absolutnie przekonana, że nie ma to żadnego wpływu na bezpieczeństwo. wierzcie, że nie zostawiłabym sobie chusty, co do której mogłabym mieć podejrzenia, że nie zapewnia bezpieczeństwa (gekony lniene miały bardzo odsłonięte takie mega cieniutkie niteczki i one mogły się przerwać)
uważam jednak, że didek powiniwn zwracać za nepomuka jakąś część kwoty. byłoby to bardzo na miejscu. nie ważne, że to się nie rozejdzie bardziej a nawet zniweluje w noszeniu, fakt zmarszczek jest bezsprzeczny a chusta powinna być bez skazy od początku do końca.
z resztą, ne ważne czy didek coś odda czy nie, ja nepomuka nie odsyłam. oglądać go pod światło nie będę bo i po co. zamierzam go nosić i cieszyć się jego urodą.
bo piękny jest przeokrutnie, czego Wam dowiodęjak tylko dorwę aparat.
jest chustą zwartą, solidną, świetnie się wiąże od pierwszej chwili, nie wymaga łamania (jest bardzo przyjazny nawet dla mojej maleńkiej Soni).
ten niebieski wpada w głębinową morską zieleń a złoto smoków się mieni
pasuje do mojego nowego koloru włosów![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
No to dużo smoczej radości!Fajnie jak coś przypadnie do gustu i cieszy
![]()
w nepomuku nosi mi się sssmoczo
cenię go zwłaszcza za taką hm... lnianą solidność wiązania. nie ma mowy o luzowaniu się wiązania, nic się nie wyciąga. chusta pracuje tylko tyle ile trzeba.
wciąż nie mam fot, za to mam dużo chaosu w życiu![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Jakie smocze te smoki!!!
Mnie się podobają, szkoda tylko że noszę z częstotliwością raz na miesiąc.
Aliona - cudna ta chusta, a maleństwo![]()
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Aliona to Ty???ale Ci włosie urosło!!!! ślicznie
no i smoki są świetne w akcji moim zdaniem. Czekam na więcej zdjęć, na zewnątrz najchętniej, by pełnie kolorów zobaczyć![]()
dzięki dziewczeta za komplementa
faktycznie kolory nepomuk ma obłędne czego niestety nie widac na tych zdjęciach (sa za ciemne). postaram się w najbliższym czasie strzelić coś w plenerze.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
lewa strona
a jeszcze w sprawie rozłażenia się i sposobu prania.
na stronie didka jest teraz napisane, żeby prać nepomuka ręcznie![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
druga strona chyba jeszcze fajniejsza! bo ja tak słabo z niebieskim mam.
w sumie to całkiem fajna chusta, dość cienka jak na lny które miałam okazje macać
dobrze mi się mota i prawie wcale sie nie rozlazła (prałam ręcznie i cackałam się bardziej niż z kaszmirem naturem, prawie jak z ninkiem jedwabnym ale nie zamierzał prać za często bo kolor sprzyja ukrywaniu brudów)
![]()
Ostatnio edytowane przez atelka ; 01-11-2011 o 18:39
Aś, Julek '08 i Alik '11