Pokaż wyniki od 1 do 20 z 79

Wątek: najgłupsza chustowa wpadka ever ;)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar marzen@
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Ja raz córę zamotałam i idziemy na spacer. A ona poznawała wtedy swoje rączki i wkładała je do buzi. Na dodatek testowała jak daleko może. I tak jestem pół kilometra od domu i nagle słyszę bleee... i tylko czuję coś mokrego leci mi po dekolcie. Tak mała sprytnie pawia puściła, że ona tylko rączkę lekko ubrudzona miała, a mnie wpadło za bluzkę i się po cycach rozpłynęło. Jeszcze musiałam w tym stanie na męża czekać bo kluczy do domu nie wzięłam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marzen@ Zobacz posta
    Ja raz córę zamotałam i idziemy na spacer. A ona poznawała wtedy swoje rączki i wkładała je do buzi. Na dodatek testowała jak daleko może. I tak jestem pół kilometra od domu i nagle słyszę bleee... i tylko czuję coś mokrego leci mi po dekolcie. Tak mała sprytnie pawia puściła, że ona tylko rączkę lekko ubrudzona miała, a mnie wpadło za bluzkę i się po cycach rozpłynęło. Jeszcze musiałam w tym stanie na męża czekać bo kluczy do domu nie wzięłam
    standard jak wkładam młodą do plecaczka, grzecznie czeka aż skończę dociągać i wiązać i wtedy następuje mega paw na całe plecy. Doszłam do etapu, że jak tylko chcę szybko wyskoczyć do sklepu, to idę z pawiem...

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

boskie są te wasze historie
    A mi się przypomniało, jak to parę dni temu młodszą wsadziłam w chustę (2X) i ze starszą poszłyśmy na plac zabaw. Oczywiście starsza, tuż przed placem zabaw przypomniała sobie, że chce siku. A ponieważ do tej pory jak kuca to się obsikuje, to trzeba ją wysadzać. No więc, z mlodsza zamotaną z przodu ukucnełam i przytrzymałam starszą do sikania.Co samo w sobie było już niezłą akrobacją. Zapomniałam przy tym zupełnie, że chusta ma mega ogony. Jak wstałam, to były do połowy obsikane. A ponieważ plac zabaw był już na widoku, a dosyć daleko od domu, a nie chciałam histerii starszej, że już wracamy do domu, to tak z tymi mokrymi, zasikanymi ogonami paradowałam sobie przez pół godziny po placu zabaw miałam tylko cichą nadzieję, że nieczuć ode mnie "typowego" zapachu

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Dziewczyny, jesteście boskie, uśmiałam się jak głupia

Chustofanka Awatar Naniby
    Miejscowość
    Kraków/Zakopane

Domyślnie

Oplulam monitor. Ciastkiem
    Wszystkie glupie historie jeszcze przed nami, ale jak tylko cos sie zdarzy to nie omieszkam dac znac

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

mamaLika mialam podobna historie, tyle ze jednak wyszlysmy z opresji obronna reka, bo cora mi nie obsikala ogonow
    Jula 27.08.2007
    Tuśka 31.08.2010

Chustofanka Awatar grazynajac
    Miejscowość
    60 do Poznania

Domyślnie

Niezłe te histore

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dagula Zobacz posta
    mamaLika mialam podobna historie, tyle ze jednak wyszlysmy z opresji obronna reka, bo cora mi nie obsikala ogonow
    teraz to i ja będę uważać następnym razem, człowiek się uczy na własnych błędach

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarnakota Zobacz posta
    standard jak wkładam młodą do plecaczka, grzecznie czeka aż skończę dociągać i wiązać i wtedy następuje mega paw na całe plecy. Doszłam do etapu, że jak tylko chcę szybko wyskoczyć do sklepu, to idę z pawiem...

Popłakałam się ze śmiechu, zniweczyłam makijaż i obudziłam córkę śpiącą w kieszonce.

Chustofanka Awatar Sihaya
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Jestem przy was mały Pikuś, ale też się pochwalę- w upalny dzień zamotać się na bluzkę koszulową, pochodzić z dzieckiem kilka godzin, a potem ukazać światu odcisk dziecięcego ciała z potu i potoków mleczka (na jasno zielonej bluzce ciemnozielone plamy).... teraz już przynajmniej umiem wybierać do chusty ciuchy po których nie widać że są miejscami mokre

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

uśmiałam się z tych waszych historii, ale przy okazji nauczyłam trochę

Uprawnienia umieszczania postów