Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: HAJDA MEI TAI STANDARD

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie HAJDA MEI TAI STANDARD

Witam.
    Szukam chętnych do przetestowania i zaopiniowania dwóch moich nosidełek mei taj szytych z chust Nati. Pierwsze ma panel z chusty, pasy jak w klasycznym MT, drugie to hybryda z szerokimi pasami ramiennymi. Oba nosidła są dwurozmiarowe, między panelami nie ma dodatkowych warstw. Hybryda szyta jest z Nati Japan szarej i pomarańczowej, MT klasyczny z czerwonej Nati bambus. Oba nosidła są nowe, przeszły testy u zachustowanych zaznajomionych. Chusty były prane.

Zależy mi na osobach, które mają doświadcznie z MT lub podaegi. Co do hybrydy to bardzo chciałabym sprawdzić, czy można ją motać na młodszym dziecku. Znam i stosuję świętą zasadę NOSIDŁA DLA DZIECI SIEDZĄCYCH niemniej jednak szerokie pasy tego MT powodują, że można w nim opleść dziecko jak w chuście.
    Zainteresowanych proszę o kontakt na adres hajda@vp.pl
    Osoby przebywające na Podhalu zapraszam na próbne spacery i testowanie nosideł na miejscu. Bywam w Zakopanem, umawiać się można też pod nr 607-677-157
    Ostatnio edytowane przez hajda ; 12-11-2011 o 20:40

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

jak już pisałam w powitalnym wątku - jestem chętna do testów; najlepiej hybrydy

a możesz też założyć wątek w podforum testowym- to szybko znajdziesz osoby chętne

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Gosiu dziękuję za chęci, czy to Ty napisałaś do mnie maila wczoraj wieczorem? Jeśli nie, to odezwij się proszę na adres hajda@vp.pl ustalimy szczegóły. Kiepsko się jeszcze orientuję na forum, nie udało mi się wstawić zdjęć, wciąż szukam podforum, o którym pisałaś.

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

jesli jest mozliwość, chętnie poużywam podaegi...

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ja tylko z zapytaniem, mniejsze dzieci czyli? nie chodzi o pasy tylko o idealnie wręcz dopasowany panel pod dziecko, tylko teraz mnie interesuje "przedział wiekowy"

i jak byś mogła wkleic fotki bo jestem ciekawa

jeśli chodzi o tę hybrydę dla młodszych to na wymiarki też bym chętnie spojrzała
    Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 26-07-2011 o 10:48
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dankin właśnie usiłuję ustalić bezpieczny wiek dziecka noszonego w takiej hybrydzie MT, która ma chustowe pasy ramienne.
    Sag, może to Ty pisałaś do mnie wczoraj na maila? Odpisałam już tej osobie, teraz czekam na informację zwrotną, jeśli zdecyduje sie na MT NATI to podaegi wyślę Tobie. Wybaczcie dziewczyny ale jeszcze poruszam się tu po omacku, proszę o kontakt na adres mailowy ponieważ nie udaje mi się tutaj wklepic zdjęć. Jeśli ktoś mi podpowie, czy mogę wkleić link do zdjęć na picassie to by ułatwiło sprawę.
    Ostatnio edytowane przez hajda ; 26-07-2011 o 10:55

Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Zacznij faktycznie od "powitalni" potem załóż odpowiedni temacik w dziale testowym http://forum.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=101

zdjęcia można przerobic np na http://imageshack.us/ lub picassie

Jeśli chodzi o tę hybrydę to ja się będę upierac że nie chodzi o pasy tylko o dobrze dopasowany panel; w drugiej kolejności pasy
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

możesz wkleić linka do picasy
    piszę maila

i link do podforum testowego: http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=101

edit: dankin pisałyśmy razem
    Ostatnio edytowane przez sakahet ; 26-07-2011 o 11:19 Powód: dodałam linka

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dziękuję.
    Link do hybrydy http://pokazywarka.pl/vljdka/ zdjęcia sa poglądowe, bo hybryda przeszła już poprawki
    MT z panelem z NATI BAMBUS http://pokazywarka.pl/488m1o/ z braku odpowiedniego dziecka zrobiłam sesję MT BAMBUS CZERWONY z moim 4,5 letnim synem, więc gołym okiem widać, że dzieciak się "wylewa" z nosidła, uprzedzam, że mam tego świadomość W MT BAMBUS BEŻOWY roczny chłopczyk, motany pierwszy raz w to nosidło, więc też jest kilka niedociągnięć.
    Ostatnio edytowane przez hajda ; 26-07-2011 o 11:51

Domyślnie

nie, to nie ja pisałam maila, choć miałam zamiar...
    jakby coś to pamiętaj, proszę, o mnie....

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

link do części galerii prywatnej
    http://picasaweb.google.com/115970635148519796317/NOSIDA#

Ostatnio edytowane przez hajda ; 27-07-2011 o 13:03

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dankin dziękuję za rady, powitalnię odwiedziłam kilka dni temu.
    Zatem mówisz, że można nosić w MT dzieci, które nie potrafią samodzielnie siedzieć, pod warunkiem, że panel i pasy będą dobrze dopasowane?

Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Ja tak na szybko bo z komorki pisze a nie lubie :/ hajda to nie jest hybryda tylko chustomt Hybryda to połączenie: pas biodrowy na klamry a pasy naramienne jak w zwykłym mt
    Jeśli tak masz to sorki bo dokładnie nie widzę ale potem przepatrze galeryjke
    Generalnie ją jestem za szkola samodzielnego siadania ewentualne samodzielnego trzymania główki Pasy tylko podtrzymują i glowna role odgrywa panel bo musi otulac dokładnie małe dziecko;

Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

no już jestem normalnie i pomogę z linkiem

http://picasaweb.google.com/11597063...796317/NOSIDA#
    K mama Kulki i Kropki

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dankin w takim razie myliłam pojęcia, zdecydowane chodzi o chustomejtaja. Jeszcze raz wielgachne dzięki za pomoc.
    Mając na uwadze nowo zdobyte informacje sądzę, że muszę uszyć chustonosidło z mniejszym panelem.
    Gosiu zatem pytanie do Ciebie, czy chcesz testować chustomejtaj, a nie jak sądziłam hybrydę?
    Sag podaegi pojedzie do Ciebie.
    Szukam chętnych z zachustowanym 3-4 miesięczniakiem do testów powstającego dopiero chustomejtaja.
    Wszystkich proszę o cierpliwość, muszę się rozeznać i jakoś ogarnąć, żeby wszystko odbyło się jak należy.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hajda Zobacz posta
    Wszystkich proszę o cierpliwość, muszę się rozeznać i jakoś ogarnąć, żeby wszystko odbyło się jak należy.
    Żeby wszystko było jak należy, to może najpierw warto byłoby zapoznać się z regulaminem forum

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dziękuję Myrra, już to zrobiłam, niemniej jednak wciąż sprawia mi trudności nawigacja po forum.

Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Regulamin wart znac przepatrz go jeszcze raz dokładniej

W razie co, pytaj-pomogę

no i urzekł mnie ten koci mietek
    K mama Kulki i Kropki

Chusteryczka Awatar Mita

Domyślnie

no ja bardzo przepraszam , ale czy tam w galeryji, to przypadkiem Mamru nie jest?

-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Domyślnie

super, napisałam pw.

Uprawnienia umieszczania postów