Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: jaki ergonomik zblizony do tuli/tula?

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie jaki ergonomik zblizony do tuli/tula?

Szukam jakiegoś ergonomika zbliżonego do tuli/tula,który można łatwo i tanio (z drugiej ręki) zdobyć w Niemczech. Przychodzi mi do głowy manduca, ale może jest coś jeszcze? Moje rozeznanie w ergonomikach jest niestety ograniczone

Pokazałam dotychczas nie-chustowej/nosidłowej znajomej nasze tula i chce tez kupić sobie ergonomika. Cieszę się, że złapała bakcyla, ale nie za bardzo chcę się wplątywać w sprowadzanie jej do Niemiec tula, wolałabym podsunąć jej gotową nazwę jakiegoś zbliżonego ergonomika. Może przychodzi wam do głowy coś zbliżonego, co można bez problemu dostać np. na ebay-u?

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaLiKa Zobacz posta
    Szukam jakiegoś ergonomika zbliżonego do tuli/tula,który można łatwo i tanio (z drugiej ręki) zdobyć w Niemczech. Przychodzi mi do głowy manduca, ale może jest coś jeszcze? Moje rozeznanie w ergonomikach jest niestety ograniczone

Pokazałam dotychczas nie-chustowej/nosidłowej znajomej nasze tula i chce tez kupić sobie ergonomika. Cieszę się, że złapała bakcyla, ale nie za bardzo chcę się wplątywać w sprowadzanie jej do Niemiec tula, wolałabym podsunąć jej gotową nazwę jakiegoś zbliżonego ergonomika. Może przychodzi wam do głowy coś zbliżonego, co można bez problemu dostać np. na ebay-u?
    Kochana, do tula tak mega podobna jest boba. I to nie, że robię reklamę, ale autentycznie jest. manduca jest zupełnie inna.
    www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
    www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
    www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami

Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

w tragemaus.de sprzedaja tuli jakby sie zdecydowala na nowe ergobaby chyba blizej do tuli niz manduce, chociaz znam tylko z widzenia
    Ostatnio edytowane przez paulina ; 07-04-2012 o 22:02
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vernea Zobacz posta
    Kochana, do tula tak mega podobna jest boba. I to nie, że robię reklamę, ale autentycznie jest. manduca jest zupełnie inna.
    od razu pomyślałam o boba, bo miałam przecież okazję przymierzyć, ale nie wiem na ile w DE jest rozpowszechnione, tak żeby ew, znaleźć używane

Cytat Zamieszczone przez paparapa Zobacz posta
    w tragemaus.de sprzedaja tuli jakby sie zdecydowala na nowe ergobaby chyba blizej do tuli niz manduce, chociaz znam tylko z widzenia
    Wielkie dzięki za info o tula w tragemaus.de, przekażę na pewno, jedyny minus, że cena tam trochę zniechęca.

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

e tam, jak sie zarabia w de to te 120e to w sumie mniej niz 350zl dla kogos pracujacego w Polsce :>
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Uprawnienia umieszczania postów