i dzisiaj to samo, tez rubinomorelka![]()
i dzisiaj to samo, tez rubinomorelka![]()
a ja moją już dużą Pannę dziś pierwszy raz w wymarzoną Amitolę zamotałam, cuuuudna![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
nareszcie chusta! po ponad tygodniu noszenia w tuli (rewelacyjne jest bez dwóch zdań) usypiałam Gabi w japanie fioletowymjednak chusta to chusta
![]()
Wczoraj nosiłam na spacerze w Maruyamie, a wieczorem uspokajałam Młodą w kółkowych dmuchawcach. Dzisiaj M. pierwszy raz dał się zamotać i odbył dwugodzinny spacer z Młodą w Lanie Tattoo - bardzo jestem z niego dumna![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
a ja dopiero drugi dzień, w mojej pierwszej różowiótkiej sleepy wrap![]()
Jo 2011 Al 2017 Ga 2019
len kalahari i na parę minut nowiuteńkie, świeżo wyjęte z pudełka vatanai koira![]()
2 + 7 (2005-2018)
girasol chichi i do tego kolczyki od brikoli - gwarantowany poprawiony humor w deszczową pogodą
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
Ha, to znowu ja! Matka-Nosicielka czterolatki!
Noszę Zosię wakacyjnie od kilku dni - we wtorek ukochane wielorybki Vatanai, we środę też, we czwartek w biało-czarnych pawiach wyniosłam ją na Wezuwiusz, wczoraj za mało zwiedzaliśmy, więc biegała sama, ale dzisiaj w NubiGo (deszcz padał i nie chciałam sobie zabranych tu jasnych chust w błocie neapolskich ulic uświnić).
Julka 2001, Zosia 2007
Wakacje sprzyjają chustoreaktywacji chustopróchen
Ja moją 3,5 latkę, odkąd rozpoczęły się wakacje, noszę praktycznie codziennie
Ostatnio 7 panel zdecydowanie na pierwszym miejscu![]()
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
indio antracytale niestety tylko do usypiania, bo Gabi już w chuście długo nie usiedzi
![]()
Ja tez tylko do usypiania... Dzisiaj ulli.