Pokaż wyniki od 1 do 20 z 862

Wątek: rapalufanki :)

Mieszany widok

Domyślnie

Agaa ja mam złamane i to bardzo ale z tych starszych futerkowych i to się nie gniecie - nie mnie...

z tych naj naj nowszych miałam kotki ale już nie pamiętam jak to było - napewno były najsztywniejsze ze wszystkich rapalu jakie miałam - za to złamane muszą nosić cudownie...

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antonina Zobacz posta

z tych naj naj nowszych miałam kotki ale już nie pamiętam jak to było - napewno były najsztywniejsze ze wszystkich rapalu jakie miałam - za to złamane muszą nosić cudownie...
    się już tak nie gniotą , ale gładkie nie są jeszcze całkiem - pracujemy nad tym
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

a jak łamac najlepiej?
    ja, nie wiem czy slusznie, zupelnie niezgodnie z instrukcja prania wywirowalam na 1000 obrotow
    co by tu jeszcze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaja Zobacz posta
    a jak łamac najlepiej?
    ja, nie wiem czy slusznie, zupelnie niezgodnie z instrukcja prania wywirowalam na 1000 obrotow
    co by tu jeszcze
    Agaja ja moja czaną rapalu dostałam już bardzo miękką - mimo tego że gruba i puchata jest miękka i łatwo się ją mota - za to musiała przejść naprawde dużo byłam w szoku że tak się da ją złamać....to są chusty mega wytrzymałe więc wirowanie im niestraszna - może pleć z niej warkocze - tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość bo może to potrwać naprawde długo... Miałam chyba z 8 różnych rapalu i każde było inne..więc nie mam pojęcia jakie jest to zielone... ale ta brązowa chusta od Odynki nie była sztywna co kolor i wzór to inna chusta

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaja Zobacz posta
    a jak łamac najlepiej?
    co by tu jeszcze
    Ja wrzucałam nie raz na sucho do pralki i wirowałam na 1000 i nic kotom nie było
    Wieczorem zawsze warkoczyk.
    A w ciągu dnia huśtawka lub "mega hamak", tzn. ja+mąż+dziewczyny i kupa śmiechu Wytrzymała bestia z naszej rapalki
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

idze do mnie zlamany podobno turkus rapalu - zobaczymy roznice
    ja wirowalam na mokro, po praniu
    no wlasnie -dlatego, aniu , zdecydowalam sie na rapalu, ze chcialam cos niedelikatnego, do szargania, deptania itp
    nie lubie sie cackac z chustami, mam typowo uzytkowe podejscie do szmat.
    dla mnie rapalu to taki polski hoppek, tyle ze tanszy i wg mnie lepiej nosi.
    maz mis zkoda ciac ten groszek ale w 5,4 m to sie zabic mozna
    PS skurczyla mi sie w praniu (tak na oko, bo nie mierzylam, ale ogony mam do pol lydki, nie do kostek)

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

a ja koty ciachnęłam na 4,7 i zostało mi na torebkę dla starszej, ale jakoś zebrać się nie mogę
    aha, no i pozbyłam się też tym sposobem tej bezsensownej kieszonki, która w niczym nie była mi przydatna

Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

ta kieszen to bedzie u mnie w ogonie kolkowej (chyba )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania Zobacz posta
    się już tak nie gniotą , ale gładkie nie są jeszcze całkiem - pracujemy nad tym
    Aniu jak uda Ci sie je złamać to bedziesz miała naprawde kawał dobrej chust

Uprawnienia umieszczania postów