mnie też nie stać, choć kolor jakoś mi się spodobał ostatnio )))) kiedy się zjawił,nie ruszył![]()
a nie pamiętacie, co było kiedy dziewczyny rose zamówiały? u wszystkich został, bo większość powiedziała bleeee i zrezygnowała. i przyszły rosjanki i wszystko wykupiły![]()
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
załapałam się na to indio, ale dałyście mi do namysłu.. moje dziecko już małym klocem jest, a jak ono takie cienkie jest, to się boję, że mi się będzie wżynać. a powiedziałam sobie "dość ze szmatami do oglądania"!
Laski na TBW piszą, że te silki daja radę klocuszkomzobaczymy jak w realu. Moje bedzie dzis chyba, to dam znac
![]()
Slate - cienki, jak apricot i chinol, ale jakby gęściej tkany. Nie pamiętam. Nosi lepiej niż apricot, czyli nie jest tak źle jak wygląda. Albo ja się nauczyłam lepiej wiązaćNosiłam poł godz, bez dyskomforty, choć mi brakowało tej mięsistośći starych jedwabi
Oczywiście jest piękny!!! Identyczny jak antracyt! Może tylko ta jedwabna nic odbija czerń bawełny i wydaje sie szarawa.
Fale - poezja!! Szkoda, że kolor taki głupiZnaczy piękny, turkusowy bardziej niż niebieski. Chropowate, trójwymiarowe, ech... Super!!! Cienkie, ale przez ta strukturę fal takie mięsiste trochę. No bomba!!!! Uśpiłam Wicia w nich, nic mi sie nie wrzynało.
A i na koniec - nie ma to jak stary didkowy jedwab mimo wszystko![]()
kurcze a moja falki przyszły i jeszcze nie rozpakowałam..
zostawiam sobie tę przyjemność na jutro![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
ciężki dziś dzień miałam, wróciłam do chaty a tu masa roboty więc już ciemnośię zrobiło, dzieci zasnęły a ja chcę prawdziwy kolor zobaczyć bo jak mi sie nie spodoba to migiem poleci na bazarek więc lepiej żeby się spodobał
z falkami przyszły rybki "krejzi"
Aś, Julek '08 i Alik '11
Kolor Ci sie spodobaGekonowy taki...
o rybkach mi tez opowiedzjak już obejrzysz
![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.