wrzuć koniecznie fotki z akcji![]()
Tak tak, fotki koniecznie!
Strasznie jestem ciekawa tej chusty w akcji. Cały czas zastanawiam się jak te pasy się ułożą i czy dużo turkusu widać będzie![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
obiecuję obfocić jak tylko dotrze.
my się teraz prawie nie nosimy ale sama jestem tak ciekawa czy się z paskami zgodzę, że zaraz zamotam mojego chuściocha dużego.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
hej, czy jako girasolomanki możecie mi powiedzieć co to właściwie znaczy girasol exclusive i czy jest girasol nie-exclusive? i czy wiecie coś o tym sprzedawcy na allegro, który rozprowadza chusty girasola? np: http://allegro.pl/girasol-5-2m-blisk...534819013.html bo tanio je sprzedaje...to znaczy taniej niż na forum można kupići się zastanawiam czy jest godny zaufania, bo nie podaje nigdy nazw którymi zwykle się operuje w nazywaniu konkretnych "modeli" girasola i się zastanawiam... jak jest jakiś wątek to odeślijcie... nie wiem jak tego szukać
![]()
Grześ 2009, Krzyś 2011, Łucja 2013, Bartek 2016
exclusive to są chusty wykonywane na zamówienie konkretnych firm, tzn. ty dajesz wzór a oni je wykonują. Standardowa oferta to chusty przez Girasol wymyślone i sprzedawane (jak załaczona niezapominajka). Nazwy w polsce sa głownie nadawane przez Olę ale Girasol operuje jedynie numerami a nie nazwami.
Firmy z allegro nie znam. Cena zwyczajowo jest zbliżona do siebie ale nikt nie broni robić promocji
W razie czego służę pomocą![]()
Ostatnio edytowane przez Cobra ; 07-04-2011 o 22:15
wow, dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
teraz wreszcie jestem oświecona.
jak będę mieć jeszcze jakieś zagwozdki to się zgłoszę![]()
jestem do Twojej dyspozycji
BTW: exclusive zazwyczaj jest gęściej tkany niż standard. Stare Girasole były też tkane diagonalnie a nie skośnokrzyżowo.
Generalnie dobrze trafiłaś - w tym wątku wszystkie mamy świra (w różnym natężeniu) na punkcie Girasoli
![]()
postanowiłam uwiecznić moją miłość do dzikiej orchidei i dokonać stosownego wpisu tuż obok pozostałych giralosofanek.. moja girasolka jest piękna, cudowna, wspaniała, zakupiłam ją prawie nową, bałam się jej dość grubego materiału (mam porównanie z nati kalahari) ale jak zaczęłam ją wiązać to wszystkie wątpliwości zniknęły. Jest niesamowita, dociąga się lepiej niż się spodziewałam.. a jak pięknie na jej tle lśnią brązowe oczka mojej dzidzi.. ech..
i te frędzelki.
jeśli któraś mama waha się czy warto kupić girasola (jak ja do niedawna) to niech przestanie i kupuje natychmiast, jest warta tych pieniędzy![]()
jak będzie gdzieś dostępny boyorgirl albo snow rainbow to wezmę, ale co poradzić jak one są prawie nie-do-upolowania???![]()
BoyorGirl miała irla, poleciał do atelki, a potem nie wiem gdzie dalej. molestuj, molestuj, może ktoś odsprzeda.
a ja stwierdzam, że girasole kocham ale tylko platonicznie.
ja się w ogóle z pasiakami nie dogaduję.
dwa exclusivy odleciały ode mnie w ekspresowym tempie. chyba najlepiej mi było z kółkową opuncją, którą sprzedałam w przypływie szaleństwa :/
no ale uwielbiam patrzeć na giraski![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
do mnie moja orchidea podąza za pomocą poczty i w poniedziałek ma być
a to mój 2 girasolek mam nadzieje ze się nie zawiodę-poprzedniego -posiadanego nadal -wiosenną łąkę mam diagonalnie skosna i jest boska miękka jak puch a nosi jak nie wiem co
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci