dzięki dziewczyny za info. będę szukać.
ale jestem w szoku, że Wy tak kojarzycie wędrówki chust po ludziach. Choć w sumie po ponad roku przebywania tutaj nie powinnam się już dziwić i raczej spodziewać wszystkiego, nawet tego, że wiecie jakie ja mam chusty w domu, hi hi![]()
Grześ 2009, Krzyś 2011, Łucja 2013, Bartek 2016
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Doradźcie, proszę - czy girasol nada się na plecak z prawie 10kg wsadem? Chodzi za mną amitola, no i na wiosnę byłaby idealna...![]()
girasolki exclusive noszą bardzo fajnie![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
EG tak bo są gęściej tkane (przynajmniej te, które miałam w rękach) niz standardy
Girasolomanki, pomóżcie proszę. Pogubiłam się strasznie. Chciałabym nabyć opuncję lub chichi w rozmiarze 4,2m.
Znalazłam tu: http://www.decoraliki.pl/chusty-na-zamowienie,112.html
Powiedzcie mi, czy to ma znaczenie, gdzie kupię chustę?
Czy wszystkie są z tego samego źródła, czy są tkane w różnych miejscach?
Czy one się czymś różnią, w zależności od tego gdzie kupione?
nie ma znaczenia od kogo kupisz chustę
uwielbiam odpowiedzi bez cytatumogę się jedynie domyślać, że odnosisz się do mojej wypowiedzi z wielu postów wstecz
zwykłe noszą doskonale ale girasol to chusty 100% bawełny i do tego nie są tkane jak derka dla konia więc standardy mogą powodować lekki dyskomfort przy dzieciach powyżej 15 kg. Rasta jest tkany znacznie gęściej (jak derka właśnie, podobnie grubszy jest też Zachód Słońca) i przez to ciężar lepiej się rozkłada na ramionach i plecach noszącego. Ale ja kocham girasole wszysckie bez wyjątku miłością wielką![]()
kurcze kupiłam drugiego girasola i jest cudny jak pierwszy-girasolki to jest to ... chodzi za mną malwa,i polne maki-czy te chusty występują
z frędzlami
a i jakie prócz malwy girasolki mają sporo różu??
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
dziką orchidee wątek różowy
co do nośności to pomimo że moje 2 girasolki są miększe od lnu czy starszczego bawełnianego indio(mam indio rubinrot)to moim zdaniem nosza lepiej
i są przewiewniejsze od jedwabnego oceanu nati i od peniskówTS
a nośność -mam narazie ponad 12kg -muszę zważyć starszą i noszą tak jak zamotam...jak dzieć mi nie współpracije a wręcz przeciwnie to troszke czuje ciężar ale dobrze zawiązane-super noszą
ponawiam pytanie
chodzi za mną malwa,i polne maki-czy te chusty występują
z frędzlami
a i jakie prócz malwy girasolki mają sporo różu??
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 17-04-2011 o 22:13
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
awwwwwwwwwww.....gratuluję
podlinkuj jakąś fotke
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
e chodziło mi o bledszy róż taki ech baśniowo cukierkowy taki dla małych księżniczek
a ten jest ostry poza tym ja lobię pasiaki...
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
maruyama albo rosen lilie- ale oba nie gorasolowe, chyba że ten girasol taki blady roż, coś jak wrzos był ale nazwy nie pamiętam