Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: problem z ellevillem - help

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Co do jakosci chust wyprzedazowych: mam jade spring i zare coffee i sa idealne. Natomiast moja bambusowa liberty kupiona w pelnej cenie ma kilka wystajacych nitek. To naprawde jest loteria.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Co do jakosci chust wyprzedazowych: mam jade spring i zare coffee i sa idealne. Natomiast moja bambusowa liberty kupiona w pelnej cenie ma kilka wystajacych nitek. To naprawde jest loteria.
    Twój bambusik był już z 20% przeceny, ostatnie zamówienie które robiłam w styczniu już podchodziło pod wyprzedaże. Prawda jest taka, że jakieś wystające niteczki czy supełki to już wg nich pod wymianę nie podchodzi.

HappyMum, zrobiłam zdjęcia, wysłałam i napisałam ze chusta jest w gorszym stanie niż ta reklamowana, mają mi z kolejnym zamówieniem nową przysłać, pisz i się upominaj.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nemhain Zobacz posta
    Twój bambusik był już z 20% przeceny, ostatnie zamówienie które robiłam w styczniu już podchodziło pod wyprzedaże. Prawda jest taka, że jakieś wystające niteczki czy supełki to już wg nich pod wymianę nie podchodzi.
    Ej, no przeciez wiem, ze to nie twoja wina I te nitki mi nie przeszkadzaja, nosi sie fajnie. Chodzilo mi tylko o podkreslenie, ze chusty 50% tansze niekoniecznie musza byc z wadami.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Chodzilo mi tylko o podkreślenie, ze chusty 50% tansze niekoniecznie musza byc z wadami.
    To prawda

Uprawnienia umieszczania postów