Pokaż wyniki od 1 do 20 z 123

Wątek: Close Parent (nowe)

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

W ciągu testowego tygodnia zdążyłam użyć pieluszkę tylko 2 razy. I 2 razy były przecieki. Raz, wszystko zupełnie przemoczone, raz, mimo prawie suchych wkładek, mokre gumki. (nie wiem czy testowa pieluszka nie miała po drodze jakiegoś wypadku???)

+
    Ogólnie, nowa wersja jest chyba większa od starej. Na moim 13 kilowcu leży ok. (Starą wersję używałam ostatnio latem i już była na styk).
    Leży zgrabnie.
    Otulacz się nie kulkuje.
    Wkładki schną szybko.

-
    Przekombinowano, moim zdaniem, z dwiema warstwami pulu. Otulacz jest trochę gruby.
    Coolmax na wkładkach wcale nie daje uczucia suchości.
    Nie wiem po co to minkee od spodu wkładek.

Chustofanka Awatar ekomummy
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pentla Zobacz posta
    W ciągu testowego tygodnia zdążyłam użyć pieluszkę tylko 2 razy. I 2 razy były przecieki. Raz, wszystko zupełnie przemoczone, raz, mimo prawie suchych wkładek, mokre gumki. (nie wiem czy testowa pieluszka nie miała po drodze jakiegoś wypadku???)

+
    Ogólnie, nowa wersja jest chyba większa od starej. Na moim 13 kilowcu leży ok. (Starą wersję używałam ostatnio latem i już była na styk).
    Leży zgrabnie.
    Otulacz się nie kulkuje.
    Wkładki schną szybko.

-
    Przekombinowano, moim zdaniem, z dwiema warstwami pulu. Otulacz jest trochę gruby.
    Coolmax na wkładkach wcale nie daje uczucia suchości.
    Nie wiem po co to minkee od spodu wkładek.
    Pentla,
    Jezeli jeszcze nie nadalas pieluszki to daj znac. Pieluszka prawdopodobnie miała wpadkę i jest zatluszczona. Bede prosila o zwrot. Minkee od spodu jest dla zwiekszenia chłoności. W obu rodzajach pieluszki Close Parent nie ma uczucia suchości. W coolmaxie w porównaniu do bambusa jest "bardziej sucho" ale nie jest to zupełne uczucie suchości takie jakie daje mikropolar. Jeżeli komuś zależy na poczuciu suchości to trzeba dołożyć wkładkę "sucha pielucha".
    Dzięki za recenzje i test.
    Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014

www.ekomaluch.pl
    www.wielorazowepieluszki.pl
    www.kidstyle.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

No właśnie, głupia ją wysłałam, zamiast do Ciebie napisać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów