Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Aga,
Pamiętam, że już to oglądałam, ale rozbrajazwłaszcza sporty ekstremalne i spradzaj, czy oddycha
![]()
2 + 7 (2005-2018)
nie wchodzimy w gęste krzaki, bo chusta mogłaby się pozaciągać..![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
nie skaczemy na bungee, bo niemowleciu mogloby sie niepotrzebnie ulac
powiem szczerze ze ja prawie nic nie robilam w chuście, sluzyla i sluzy głównie do spacerów. Po prostu niewygodnie mi cos robic i juz. CHyba ze mała usnie na plecach w domu to siedze na forum![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
nie siadamy normalnie z dzieckiem na plecach, szczególnie w pojazdach (bokiem można)
nie prowadzimy auta, nawet z dzieckiem z przodu
jak mamy długie ogony, uważamy przy korzystaniu z toalety
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
eee
ja w zaawansowanej ciąży z prawie dwulatkiem na plecach w manduce - już nie dawałam rady leźć do domu... a on spał w najlepsze
a w temacie: nie kąpiemy psa, bo bestia wtedy często ma jeden cel: uciec jak najdalej, może być również po trupie właściciela (no chyba, że to dziki zwierz o wadze 2kg - ale zawsze może wtedy podrapać)
Ostatnio edytowane przez maagduusiiaa ; 10-02-2011 o 00:21
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...!
- Co Prosiaczku?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
Sz. 2008E. 2010
Lu.2017
nie opalamy się. na solarium też nie polecam![]()
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...