I ode mnie wyrazy uznania, pomysłowe foty, ładne nowe wzory, mimo, że nie przepadam za pasiakami.
I ode mnie wyrazy uznania, pomysłowe foty, ładne nowe wzory, mimo, że nie przepadam za pasiakami.
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Wątek tutaj (pytałam mailem, amazonie to ten sam typ co kalahari). Jeszcze nie napiszę jak nosi, bo moja amazonia dopiero co przyjechała
Nie, to jednak nie ten sam typ - zielone mają po 40% lnu, kalahari - 50%
Ostatnio edytowane przez jul ; 01-02-2011 o 12:23 Powód: nati lniane - prostowanie informacji
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Odświeżenie strony i asortymentu u Nati to same plusy.
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
gdyby jeszcze popracowali troszkę nad opisami chust (chociaż skład procentowy, ale chętniej kilka słów o) to w ogóle byłoby super! No i jeszcze chyba lubiłabym zdjęcie wzorku całej chusty po szerokości - żeby można było zobaczyć jak dokładnie idą pasy.
A wracając do wątku - na podstawie tego zdjęcia to Nepal bardzo mi się podoba!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Dziękuję Wam za cudne słowa.Ten sezon był trochę trudny, bo na całym świecie są wielkie zawirowania z bawełną i mieliśmy przez to bardzo wiele opóźnień z kilkoma tkaninami. Nepal miał być jeszcze jesienią, ale na szczęście to dość całoroczny kolor.
Dodam tylko, że Rodos to połączenie turkusów/granatów z brązem i ewentualnie żółtym (dla ożywienia całości). Na niektórych komputerach brąz może wyglądać na czerń, więc na wszelki wypadek chciałabym to zdementować.
Nepal to typowe szarości z nutką czerni.
Obie chusty dość mocno różnią się od innych naszych pasiaków. Są gęsto tkane, ale miękkie. Rodos przypomina trochę Girasole, Nepal jest w swojej strukturze podobny do Neobulle.
Co do fotek, to powklejam Wam kilka działów poniżej więcej zdjęć z tych sesji, jeśli się Wam podobają.
Ja bym tam wielkich wyrzutow nie miala Natalio,lepiej mniej pisac,wiecej dzialacsesje sa cudne,pelne ciepla,zawsze lubilam zdjecia tej dziewczyny,zanim zaczela z wami wspolpracowac.Tak trzymac!
I jeszcze tak mysle,ze przeciez didek nie zapowiada nowosci na SuT ani nic w tym stylu,nie mowiac o braku zdjec jakichkolwiek.
Ostatnio edytowane przez tsumiko ; 28-01-2011 o 17:40
to ja tez dołącze z peanami-zamowilam sobie i Nepal, I Rodos, bo obydwa trafione dokladnie w moje gusta kolorystyczne, no i pierwsze pasiaki sposrod wszystkich dostpnych na rynku, ktore mi sie tak sposdobaly.
zdjecia w akcji tez fajne (choc akurat obu tych chust brak takowych...), odzew duzy na calym chustowym swiecie, wiec-Natalio, gratulacje!
Ciekawe czy będą jeszcze inne długości np. 4,2 i 3,7. Wesolutki plecaczek byłby.
Gratulacje! Nowa strona zachwyca![]()
Nati to była moja pierwsza chusta, kupiona zresztą na tutejszym bazarku od Anety... łza się w oku kręci
Zdjęcia przepiękne! Brawo Natalio!
Tez jestem zachwycona zdjeciami pani z Israjelu) sliczne chusty i sliczne zdjecia, mily kontakt
![]()
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
zdjęcia super, a nepal tak cudny, że się nie mogę napatrzeć.
A mialam się redukować!