a nasz ukochany otulacz ma dziure
zrobila sie dziurka przy metce z tylu
i nie wiem co teraz?
nie beda nam przeciekac jak po prostu zszyje?
czy takie cos mozna reklamowac? orientuje sie ktos ?
a nasz ukochany otulacz ma dziure
zrobila sie dziurka przy metce z tylu
i nie wiem co teraz?
nie beda nam przeciekac jak po prostu zszyje?
czy takie cos mozna reklamowac? orientuje sie ktos ?
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
mi się wydaje, że nie powinno przeciekać, wątpię żeby przeciekało. a z reklamacją nie wiem
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Z reklamacją raczej nie ma problemuTrzeba mieć tylko paragon ...
Ale z drugiej strony wydaje mi się, że wełniany, jak się zszyje i zalanolizuje powinien byc ok, PUL-owy na pewno przecieknie, ale wełniany i tak się trzyma dzięki lanolizacji...choć w sumie nie mam doświadczenia ze zszywaniem wełniaka![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Czy ten otulacz wełniany rozmiar L będzie dobry na 15kg 2,5latkę. Musimy jeszcze zakładać pieluchę na noc bo jak mocniej zaśniej to jest wpadka. Chciałam dla niej coś naturalnego i przewiewnego. Myślałam o tym otulaczu. Dla oddania jej rozmiaru - mieści się jeszcze w otulacz flip rozpięty po całości.
rozmiar L jest chyba do 13 kg tzn gatki
Maja ma 11 kg i z wieksza formowanka juz ciezko
sprawdz sobie na stronie rozmiary wydaje mi sie ze dosc dobrze sa opisane
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
Do 13 kg oj to pewnie za mały będzie. Dziękuję za odpowiedź. Zerkne jeszcze na stronę w poszukiwaniu opisu rozmiaru.
może kto mnie wspomoże i napisze, co będzie się lepiej nadawało na prostokątne wkładki - gatki czy otulacz? Zastanawiam się, co będzie mi łatwiej włożyć przy moim dzidziu-w-fazie-obracania-się-przy-przewijaniu.
Nigdy nie miałam do czynienia z wełnianymi gatkami - one niby mają ten sam zakres wagowy co otulacze - są aż tak elastyczne? Czy wpierw za luźne a potem na styk? Bo jak kupuję, to oczywiście wolałabym żeby starczyło na dłużej. No i jak z pulchnymi udkami - czy gatki się jakoś nie odciskają albo trudno je włożyć, albo jeszcze co innego, czego sobie jeszcze nie wyobrażam?
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie uwagi
ps. gdzie najlepiej kupić, bo w Krainie... rozmiaru brak - od producenta, czy kto ma jakiś sklep wart polecenia?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)