boszzsz, obiad ugotowały ? pranie powiesiły, gary wymyły ?
ze tak siedzą i o pierdolach gadają![]()
boszzsz, obiad ugotowały ? pranie powiesiły, gary wymyły ?
ze tak siedzą i o pierdolach gadają![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
biedron tyś jest jasnowidzka normalnie ,bo właśnie odgrzałam pieczone ziemnaki dla malej ,ona ciągle w piżamce,
a ja tu ściemniam.
zaraz się wychłoszczę makaronem w ramach pokuty.
o ja pierdoła!!!!!![]()
net mi znów zabrali...
no własnie, tak myslałam
zawsze maja usprawiedliwienie![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Boze! Tego wątku sie nie da przeczytac ze rozumeniem.....
Ale naprodukowałyscie przez noc i pół dnia.
Ale wiem jedno - zawsze mówiłam, ze sie wole witac niz zegnac. Ale po tym, co tu zobaczyłam to juz nie wiem![]()
Uff, przebrnelam przez caly watek! Fascynujacy jest po prostu!Tylko gdzie glowna aktorka?
Sylwia,my Ci powiemy co fajniejsze,stworzymy wirtualnego dziadka z brodą,przywitamy go i pożegnamy
chcę zaznaczyć,że nie dośc,że poprane w rzece na tarce,zapchane świeżutkim obiadem, to i jeszcze nakarmiłam piersią,o!
Wy tu gadu gadu a tajemnicze chustopróchno znikło i w ciszy domostwa upaja się zamętem zasianym
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
licznik odwiedzin
jak w wątku erotycznym![]()
ciekawe czy pobijemy rekord ero wątku?
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
aż sie boje wyjść po dzieci, bo się potem pogubie...
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
a ja myślę, że już wiemno to witam po starej znajomości
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
dzieci na drzemkę położyłam, w piecu napaliłam, drzewa przyniosłam, obiad ugotowałam, pranie powiesiłam, suche zdjęłam, poskładałam, dzieci się obudziły, więc jeść dałam, najmłodsze nakarmiłam piersią, pieluchy przebrałam, wszystkie naczynia umyłam
i siedzę sobie z kawą przy komputerze a dzieci się bawią, uprzednio wymywszy swe uzębienie
i patrzę coście tu napociły podczas mojej nieobecności, a założycielki jak nie było tak nie ma, ciekawe czy się jeszcze pojawi...
Ja nie jarzę tej podpowiedzi z karmieniem. Jaśniej proszęI nie wiem kto ma 37 lat, i ma córkę z 2 VI.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.