A ja się dziś zastanawiałam czemu ktoś odciał metke![]()
A ja się dziś zastanawiałam czemu ktoś odciał metke![]()
To ja się też dopiszę do grona wielbicielek! Energia jakaś niesamowicie pozytywna bije od tej szmaty i już się nie mogę doczekać, kiedy będę Maleństwo w nią motać, bo póki co motałam tylko lalkę
No i ja też mam taką, której ktoś wyciął metkę![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Katja to ostatnia szmata, którą sprzedam...
Do mnie właśnie doleciała katja. Przestałam się przed nią bronić bo na fotach wygląda... hmmm... różnie. Ale tak kusiła, kusiła, kusiła. I szkoda, że tak długo musiała mnie kusić. Ale co tam. Jeszcze się ponosimy bo młody roku nie ma i jeszcze z chust nie zwiewa![]()
Żyrafki dla katjuszoholiczek
http://www.didymos.de/bilder/eigeneWerke/EW0032.jpg
no i kolejna do kompletu jestem, nie dość że śliczna to zamotana powoduje zalew miłości![]()
cudna chusta, 10 kg na plecach nie czuć wcale![]()
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Leci do mnie kolejna Katja - sama nie wiem, która to już. Tym razem długo bez niej wytrzymałam![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
I ja mam katje. Niby to staruszka z czarna metka, a wyglada zupelnie jak nowa. Piekne zywe kolory, zwarty splot, fajnie nosi. Czemu ja sie tak przed pasiakami wzbranialam sama nie wiem, ale katja zawsze mnie chwytala za serce. Piekna jest!
Do mnie też już moja będzie lecieć.... A jest taka energetyczna. Teraz miałam Nati Ontario i tak mnie zawsze smutno nastrajała...
a dziś myślałam, żeby odkopać wątekMoja kasia od wczoraj z nami, nie rozczarowałam się i choć zarzekałam się, że pasków nigdy u nas nie będzie, to katja chyba zostanie na dłuuugo
![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
ja taka mam, przeszyłam sobie symbol(metkę) didka na środek, coby sobie ułatwić życie![]()
No normalnie zakochalam sie w niej
Juz szukam kto ma na zbyciu kawalek katji, coby sobie torebke i lancuszek na smoczek do kompletu dorobic![]()
Wojtuś 5.12.2011
A duża różnica miedzy bawełnianą a wełnianą? Jaka różnica w cenie 5,2 np?
bawełniana 4,6 to jakieś 240-260zł
wełniana z 300-320?
(o używkach piszę i ceny przybliżone, bo zależą od okresu, kiedy się je sprzedaje)
2 + 7 (2005-2018)
Ktos sprzedaje Kaśkę ze 28 euro, 4,2 az się prosi...:
http://www.ebay.de/itm/tragetuch-bun...item3cc3e53d5b