Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: Uczulenie na polar w pieluszce

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

aginia, dzięki! Poczytałam i zobaczymy pomyślę też qnstiefm nad tym probiotykiem. Ten suchy placek znika właśnie ładnie po pimafucin'ie
    Na razie jedziemy na jedno, bo nie mam sił, ale tak sobie myślę, że może jeszcze raz przepiorę wszystko, co grubsze, bo tetra i prefoldy nie chłoną, aż tak dużo jak te wszystkie bambusy i mikrofibry
    Choć małż się pyta kiedy to sprzedam, żeby było na pampersy, to ja się jeszcze nie poddałam

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moniska Zobacz posta
    aginia, dzięki! Poczytałam i zobaczymy pomyślę też qnstiefm nad tym probiotykiem. Ten suchy placek znika właśnie ładnie po pimafucin'ie
    Na razie jedziemy na jedno, bo nie mam sił, ale tak sobie myślę, że może jeszcze raz przepiorę wszystko, co grubsze, bo tetra i prefoldy nie chłoną, aż tak dużo jak te wszystkie bambusy i mikrofibry
    Choć małż się pyta kiedy to sprzedam, żeby było na pampersy, to ja się jeszcze nie poddałam
    U mnie tak zawsze na zęby było, ale wtedy to jeszcze te pieluszki było czuć... Przy czym u mnie to i w pamku się odparzenia wtedy robiły....
    Nam pomogała kąpiel w krochmalu i spanie w nocy bez pieluchy, choć przy chłopcu to może być cieżkie....

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

figa84, przy chłopcu to nawet karmienie na golasa jest ciężkie - nawet z pieluchą awaryjną zawsze jestem skąpana

zobaczymy jak będzie

Uprawnienia umieszczania postów