Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Pomóżcie, wielkie przecieki!!!

Mieszany widok

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lamia Zobacz posta
    podepnę się bo też mam taki problem, podobny. ok, kilka płukań, ale tak z ciekawości zapytam: co tam ma się zatykać? serio pytam: proszek zatyka pul i dlatego wycieka? a jak zatkane pieluszki są złogami? Pytam, bo moja wyobraźnia tu chyba nie działa ale płukania puszczę! musowo!
    Zatyka się nie PUL a polar. Polar może się zatłuścić po prostu i siuśki spływają po nim jak woda po kaczce, a nie wsiąkają wgłąb.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

nam ostatnio ze wzgledu na mój mocny sen i mega sik córki nawet najlepsze kieszonki przeciekły, ale formowanka nie do zdarcia, polecam na maxa

Chustonówka

Domyślnie

dziewczyny ale wy jesteście mądre, tyle pomocnych rzeczy można się dowiedzieć!!!ja właśnie kończę stripping na pewno opiszę efekty, ale już widzę róznicę jak zaczęłam w kieszonkach owijać wkłady w tetrę na razie nie przemokła żadna!!! Dzięki , dzięki, dzięki!!!!

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morla1 Zobacz posta
    Zatyka się nie PUL a polar. Polar może się zatłuścić po prostu i siuśki spływają po nim jak woda po kaczce, a nie wsiąkają wgłąb.
    Dzięki! no to wypłukuję!!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

A zapchane detergentami lub zatłuszczone wkłady nie chłoną tak skutecznie. Dlatego nie powinno się używać się mydła i płynów (oprócz urlicha, ale to inna sprawa) do prania pieluch.

Chustonówka

Domyślnie

Zrobiłam jak mówiłyscie 4 prania na 60 st bez proszku całe cykle po 2h45min i pieluszki jak nowe!! a już myślałam ,że to koniec z wielorazówkami i będę zmuszona do jednorazówek. Dzięki za rady!!!

Uprawnienia umieszczania postów