Pokaż wyniki od 1 do 20 z 180

Wątek: pieluszki na basen.

Mieszany widok

Chustomanka Awatar andzia_1978
    Miejscowość
    pomiędzy wawą a wołominem

Domyślnie

ja miałam zwykłe niemowlęce kąpielówki, gumki przy nóżkach od wewnątrz, a z zewnątrz wyglądały jak bokserki, kupiłam w tesco po sezonie za 8 zł, żaluje, że tylko jedne, bo synek juz z nich wyrósł a są rewelacyjne.
    najważniejsze, żeby kupsztal nie wyskoczył do basenu, bo siusiu, to nic nie zatrzyma.
    P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
    jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów

Chustofanka Awatar sza

Domyślnie

asiowiec, te kąpielóki z ekomalucha wyglądają jak bumgenius bez wkładki. To w sumie jest pomysł, założyć dziecku tylko otulacz z PULu.

Dodam jeszcze, że tych zwykłych jednorazowych kąpieluszek można używac wielokrotnie - po wysuszeniu oczywiście. Robiłam tak w zeszłym sezonie i jedna pielucha starczała na kilka kąpieli w basenie...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sza Zobacz posta
    Dodam jeszcze, że tych zwykłych jednorazowych kąpieluszek można używac wielokrotnie - po wysuszeniu oczywiście. Robiłam tak w zeszłym sezonie i jedna pielucha starczała na kilka kąpieli w basenie...
    Ojojoj, to wg tej reguły jednorazówki też by można było podsuszyc i założyć ponownie, w sumie wielo po paru godzinach na kaloryferze też... Przecież tam siuśki są, chlor z wody zostaje, ble... Ja tam wyrzucam. Nad kąpielówkami wielo też myslelismy, ale to sie chyba mało opłaca przy pływaniu raz w tyg, paczka kosztuje cos 20 zł, a i tak raczej starcza na jeden rozmiar, nastepne większe, a wielo dwa razy tyle a i tak by trzeba było kilka rozmiarów mieć. Ale moze ktoś kto próbował się wypowie, chetnie dam się przekonać
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Ja uważam kąpieluszi za świetny wynalazek. A jak zrobi siku poza basenem, to i tak przecieknie i tak, czy w jedno, czy w wielo...
    Wrzucam normalnie do prania i tyle... co do bakterii, to nie wiem, czy w basenie przeżyją, przy takim chlorowaniu albo innych metodach oczyszczania, a z chloru mi się normalnie wypłukiwały...ale nie to, ze przekonuję

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama-japonka Zobacz posta
    Ja uważam kąpieluszi za świetny wynalazek. A jak zrobi siku poza basenem, to i tak przecieknie i tak, czy w jedno, czy w wielo...
    Wrzucam normalnie do prania i tyle... co do bakterii, to nie wiem, czy w basenie przeżyją, przy takim chlorowaniu albo innych metodach oczyszczania, a z chloru mi się normalnie wypłukiwały...ale nie to, ze przekonuję
    Ale tu chodziło o suszenie jednorazówek.
    Też sobie nie wyobrażam, bo tego się jednak nie da wypłukać, jak wielo.

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

I jak sprawozdania uzywajacych wielo na basenie, chetnie się zastanowię nad uzytkowaniem.
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Uprawnienia umieszczania postów