-
Koi
-
:omg::omg::omg:
jedna z najbrzydszych chust!!! te ryby są okropne. takie bardzo realne z wąsami. bałabym się przy motaniu, że poczuję śluz, który wydzielają te ryby :duh:
-
Śmieszne :)
Ciekawe czy mojemu M zapalonemu wędkarzowi by się podobała.... :confused:
-
Nic mi się już u Oschy nie podoba, nic kompletnie. Ostatnia chusta, jaka mi się u nich podobała to był Orion Lumina :roll:.
-
Może jednak mój małż będzie motał w takim chuściochu :D
-
osz cholera! Mój chyba będzie chciał w tym nosić! :shock: może w końcu się przekona :lool: to chyba sumy są, no nie?
-
Sumy piękne, ale ogólna ilość i proporcje ryb i nenufarów skopane... Sama nie wiem. Za to kolor ostatniej piękny i idealnie trafiony.
-
-
nie no, brzydkie to są np. didki w zajączki...hahah...albo jelenie/łosie...to ujdzie...a kolor bomba, rozumiem ze taki jak w sowach
-
-
-
Piękne karpiki koi :love: ale te lilie wodne są za bardzo naćkane, same karpiki były by ładniejsze:rolleyes:
-
Jak zwykle mi pasuje na nosidło;)
PS Trza szybko patrzeć zanim Marciula piksele sobie znowu zabierze.
-
-
-
Rybki Koi bardzo ładne, są ludzie, którzy je uwielbiają, a podobnież i szczęscie przynoszą. :D
-
-
Zamotane nawet nawet, ale nie przepadam za chinskimi rycinami :P
Juz predzej bym jarzebine jakas kupila...
-
A ja jestem trafiona w samo serce. Podoba mi się jak niewiemco:), ale wiecie, ja z tych co długo szukały Alto Blackthorn:P Wiadomo, kiedy losowanie?
-
urocze te sumiki :mrgreen: