Koi Story - czyli o tym jak powstała chusta dla wędkarzy
![]()
Koi Story - czyli o tym jak powstała chusta dla wędkarzy
![]()
jedna z najbrzydszych chust!!! te ryby są okropne. takie bardzo realne z wąsami. bałabym się przy motaniu, że poczuję śluz, który wydzielają te ryby![]()
Śmieszne![]()
Ciekawe czy mojemu M zapalonemu wędkarzowi by się podobała....![]()
Nic mi się już u Oschy nie podoba, nic kompletnie. Ostatnia chusta, jaka mi się u nich podobała to był Orion Lumina.
Może jednak mój małż będzie motał w takim chuściochu![]()
F. 04.2013![]()
H. 01.2015
osz cholera! Mój chyba będzie chciał w tym nosić!może w końcu się przekona
to chyba sumy są, no nie?
Sumy piękne, ale ogólna ilość i proporcje ryb i nenufarów skopane... Sama nie wiem. Za to kolor ostatniej piękny i idealnie trafiony.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
nie no, brzydkie to są np. didki w zajączki...hahah...albo jelenie/łosie...to ujdzie...a kolor bomba, rozumiem ze taki jak w sowach
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
…..
Ostatnio edytowane przez lominia ; 08-10-2018 o 16:48
okropność ....![]()
K. 2009M. 2012
Piękne karpiki koiale te lilie wodne są za bardzo naćkane, same karpiki były by ładniejsze
![]()
Jak zwykle mi pasuje na nosidło
PS Trza szybko patrzeć zanim Marciula piksele sobie znowu zabierze.
Banda czworga '97,'99,'06,'13 kropka tutaj
prosz bardzo, jak zabiore to patrzajcie na fb oszy: https://www.facebook.com/media/set/?...9963184&type=1
Banda czworga '97,'99,'06,'13 kropka tutaj
Rybki Koi bardzo ładne, są ludzie, którzy je uwielbiają, a podobnież i szczęscie przynoszą.![]()
Zamotane nawet nawet, ale nie przepadam za chinskimi rycinami
Juz predzej bym jarzebine jakas kupila...
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
urocze te sumiki![]()