:thumbs up: :mrgreen:
Celebrianna - fajne zdjęcia! ALe turkusowa wymiata! Fiolet taki ... kościelny!... :hide:
Mój turkusik w pralce na ręcznym. Razem z grafitowymi gałazkami! :D
Wersja do druku
Zmieniam zdanie! Turkusowa lepsza :D
A tak poza tym to masz ładne oczy Celebrianno :)
Kurcze a mnie się fiolet podoba bardziej, może dlatego że jestem tak sfokusowana na turkusowe gałęzie że teraz żaden inny turkus mnie nie bierze :hide:
Fajowe foteczki :lol::thumbs up:
No super wam w tym turkusie!!!!!
Właśnie sobie tak myślę, że ten wzór jest subtelniejszą wersją Japana, a mocniejszą Hokkaido. Bardzo ładnie wygląda na tym turkusie. Jedna i druga strona wygląda bardzo "charakternie" i przyciąga wzrok. Choć podobają mi się też szalenie gałązki, to chyba ten "japanowy" wzór bardziej mi leży... z czterech ostatnich kaszmirków Honsiu turkusowe to mój nr.1
edit: dzięki za komplimenta...:oops: :kiss:
Oj coraz bardziej mi się podoba ten turkusik :)
celebriana piekna ta turkusowa !
u nas tez jest od czwartku turkusowa 4,2
Piekna, miekka, cudnie sie dociaga
U nas już wypróbowana: mięciuteńka do kwadratu, aż chce się ja głaskać; bardzo mały węzełek; ŚWIETNIE NOSI! :high:
Mała nawet mi zasnęła na plecach, tak się zmęczyła zaglądaniem mi przez ramię do garów :)
No i coś, co szczególnie mnie cieszy: nie chciała schodzić ze mnie, tak jej w tym kaszmirku było dobrze!:jump:
W turkusie większy kontrast i dzięki temu ładniejszy.
mi się też turkusik bardziej podoba :)
obie są super! nawet M. się podobają choć z reg. :ninja:
wiec :applause:
a która to już sprawa os. ;)
dzisiaj się zmacałam z honsiukami - na tą chwilę moja ulubiona chusta (której nie mam... ale przynajmniej osłonkę sobie uszyję :D albo mt honsiukowe :D), milusia, mięciusia, gładziusia :D
fiolet bardziej do mnie chyba pasuje, ale bardziej podoba mi się turkus! tylko bardziej wiosenny jak dla mnie... ewentualnie na śnieg :D
tak więc turkusa kiedyś posiądę :D
Mój turkusik jeździ u małżonka w aucie, już nie mogę się doczekać!
Czy ktoś ma porównanie fioletu z honsiu do mei frizzle?
I jaki to fiolet na żywo jest z kaszmirze? Zimny czy lekko śliwkowy? :ninja:
Ja od początku optowałam za turkusem, ale po tych fotkach, to sama nie wiem - ten fiolet pięknie nasycony..!
honsiu znowu w ofercie, w okazjach i bez wad :)
Jeszcze leży??? :omg: Ludziska, bierzcie, to naprawdę superowa szmata!
W normalnych jeszcze 4,2!