ja dzisiaj
Wersja do druku
ja dzisiaj
Na stronie jest napisane, że wysyłkę zaczynaja od wtorku i że wysyłka ma potrwać 2 tygodnie (chociaż mogłam źle zrozumieć bo mój angielski kulawy)
A ja pawie już mam :)
napisz jakie wrażenia :)
coś więcej...
i jak Aniu, zostawiasz sobie jedną szt? :)
Zdecydowanie ładniej wyglądają na żywo niż na zdjęciach, mają 3 nitki, nie są cienkie, wydają się być porządną szmatką :)
ehhh zastanawiam sie po co mi kolejna szmata, przeciez ja już nie noszę ale pawi nie mam w stosiku jeszcze :D
a jak w dotyku? bardzo gruba?
do czego byś ja porównała?
może w odniesieniu do bawełnianych gekonów fioletowych ;)
Grubością porównywalna do fioletowych gekonów, nie sa tak szorstkie jak te ostatnie bawełniane, miłe w dotyku.
dzięki Aniu
zastanawiam się, czy to, że mają domieszkę lnu oznacza, że będą lepiej nosiły? kurcze... co tu robić, co robić...
gdzie ten tsumikos piękny ze zdjęciami ?
hę?
Się mi aparat zepsuł na amen i dopiero około poniedziałku będzie nowy lepszejszy no i pawi jeszcze ni ma.Acha,w związku z powyższym zostały mi dwa tuliki i jedna tania chusta.Może tym razem jestem uleczona?:)
:)
ja byłam chwilę na pawdę zdrowa :rolleye:
ale z tym aparatem to mi o czymś przypomniałaś bardzo akuratnie ...;)
muszę z tąd naginac
Nie cierpie tego wzoru, ale 50% lnu i taki mały węzeł... wyglądają na mięciutkie...i tricolor (ecru/biała/czarna nitka)
http://www.babybij.nl/winkel/?p=288
Dla mnie super :)
:fire::fire::fire:
dla mnie zdecydowanie najbardziej ekscytującą informacją jest fakt,że są cieńsze od garnetów!
Słuchajcie, to tu dawałam link do twittera? I co, nie wolno?????:omg: To wyjaśnie - to był list Tiny Hoffmann, tej od Didymosa, dotyczący właśnie tycz pawi.