No już przestańcie :cryy: W pracy siedzę i nic nie widziałam :cryy:Skręca mnie z żalu, że nie widziałam :cryy:
Wersja do druku
No już przestańcie :cryy: W pracy siedzę i nic nie widziałam :cryy:Skręca mnie z żalu, że nie widziałam :cryy:
moje dziecko było w szoku że TV włączone :)\
ale do rzeczy : ślicznie wyszło :)
i wiązanie nagrane i materiał na żywo - karmienie Najmłodszej - pierwsza klasa (wyszczerz u Wampira bezcenny) a Zara na Z. się aż swieciła na pomarańczowo do kamery.
Ważne że o nosidłach było na NIE :)
Ja też karmienia nie zauważyłam hehe... A Mateusz jak zobaczył chustę to zaczął skakać i pokazywać na dzieci w chustach :)
switnie wyszło, brawo :applause::applause::applause::applause:
wiecej takich tematow w tv
oj więcej bo 5 minut to trochę mało :lol:
swietny materiał:applause:
hanti wyglądaliście zjawiskowo,tacy uśmiechnięci i zadowoleni:applause:
ogladałam z wypiekami na twarzy ale karmienia nie zauważyłam:hide:
pewnie dlatego,że to dla mnie normalna sprawa
super,takie materiały powinny być częściej:thumbs up:
Aldo zaczyna iść w kierunku stosiku, jak mówię :"idziemy na spacer" :thumbs up:
a ja w pracy i nie widziałam. Buuuu :-(
Hanti - wyszliście super:applause::thumbs up:. A karmienia też nie zauważyłam:lol:, ale w pewnym momencie Jeremi wyłączył mi na chwilę TV (bo co to ma być, że mama się w ekran patrzy, jak ja jej taką pyszna zupę ugotowałem, a ona nic:ninja:).
Oj podobało mi się :mrgreen: zwłaszcza że wydawało mi się że Zawistowski to taki nie przekonany do chust a tu ładnie powiedział że tak i że nopsidełka nie bardzo ;-). A najbardziej podobało mi się jak powiedział że nosidełka tak raz w miesiącu do warzywniaka hehe ;-). A mam wrażenie że Ci prowadzący jakoś nie bardzo do chust podchodzą i chcieli jednak aby zachwalił nosidełko ale to moze moje wrazenie tylko. Mam nadzieje że zobaczyło to jak najwięcej moich znajomych ;-) A jak znajdziecie to na necie to dawajcie bo cghętnie jeszcze raz na spokojnie zobacze bo mi Miśka marudziła ;-)
Karmienia też nie widziałam :roll: ale ogólnie pięknie forumko pięknie :applause::applause::applause:
mam nadzieje ze niedlugo bedzie w necie:cryy:
nie daję rady czytać tyle piszecie!
Aniu nowa fryzurka super! A dzieciaki kapitalne!
Oby więcej takich programów.
Hanti slicznie wyglądasz! Masz super dzieci! materiał baardzo fajowy!
Ci prowadzący to zawsze takie jakieś poglądy przedstawiają że szkoda słów...:ninja:
Pieńkowska: "a dlaczego pani powiedziała, że >>niestety<< nosidełko?? :ninja::ninja:"
ania: "(...)nie jest to zdrowy sposób na noszenie dziecka"
Pieńkowska: "bo..??? :ninja::ninja:"
stresująca kobieta...
Brawo Aniu. Jak dla mnie rewelacja! :) I rewolucja w świecie nosidełkowo-chustowym. Ogromne brawa :)
Ja osobiście ciut żałuję, że jako prowadzący nie byli Wellman i Prokop bo oni bardziej otwarci są a Pieńkowska i Jagielski to zawsze próbują na swoim postawić (pamiętam jak kiedyś Pieńkowska nalegała żeby PZ polecił jakiś chodzik bo przecież rodzice chcą mieć wolną chwilę a on jej ciągle mówił, że nie może polecić żadnego bo każdy jest szkodliwy) ale i tak było suuuper :)
Było super :applause: Dzieciaki masz bardzo fajne. Z karmieniem też wyszło fajnie , choć wiadomo, że to była potrzeba chwili.
:thumbs up:
Aaaa,zapomniałam - jesteś śliczną mamą , żywą reklamą na to , że dzieci nie odbierają urody :) . Za to należy Ci się największy aplauz.
no Jagielski nie wiedział w którą stronę skierować głowę jak Ania zaczęła karmić;) a to tak naturalnie wyszło, pięknie, bez zbędnego zwracania uwagi:)
Hanti jak wróci to nie da rady nadrobić tego co piszemy;)
edit: oo tak z Wellman i Prokopem to byłby super rewelacyjny program:)