Izaaaaa, Ty miałaś rację, Zosia ma dolną dwójkę! wczoraj ja mój mąż wypatrzył, bo ja to ciągle tej drugiej górnej wyglądam, bo ona juz prawie jest, ale prawie robi wielka różnicę ;)
Wersja do druku
Izaaaaa, Ty miałaś rację, Zosia ma dolną dwójkę! wczoraj ja mój mąż wypatrzył, bo ja to ciągle tej drugiej górnej wyglądam, bo ona juz prawie jest, ale prawie robi wielka różnicę ;)
a jednak wcale nie jest szaro :D 4 godziny na spacerze byłyśmy :-) ale bosko!!
me'shell - :-) no ciocia Iza na zębach się zna troszku, kilka ich znalazła, i kilka odkupiła jako wróżka zębuszka, hehe :-P
choco - no niby na zębach się znam, ale dentysty nie zazdroszczę :/
Izu - napisałam już gdzie trzeba i zobaczymy co da się zrobić
IMO - będzie ok ;)
Królewną zostaniesz? :mrgreen:
Edit - to do Choco, ale Olcia mnie wyprzedziła
Kurcze, nie wiem, czy Helen już wystarczająco trzyma głowę na plecak... Niby trzyma, ale jak zrobię jakiś bardziej zdecydowany ruch, to sie chwieje ten kalafior... No i muszę na jakieś dokształcanie do kogoś podjechać :ninja:
Zagadka: co jest oznaką, że czyjś kontakt z forum zaczyna być nałogowy/patologiczny?
no, dobra - wczoraj się napatrzył Kajetan na Gaję i dziś praktycznie nic innego poza staniem nie robił :roll:
zębów nowych szczęśliwie nie ma :D
Izu: dobrze, że hopek komuś służy! :thumbs up:
LM: wiele Doradczyń mówi, że w plecak można i noworodka
choco: a może i Królową? :ninja:
olcia: zamówiłam, nic nie wiem o nadaniu jeszcze...
ha! przede mną TYDZIEŃ wolnego :)
Zosia też w gaję sie pilnie wpatrywała wczoraj i do stania się dziś rwała jak nigdy
Nie mogłaby tak Gaja poraczkować trochę pokazowo dla Zosi i Kajetana? ;) Izu może ja przekonasz?
My z Olcią jutro wybieramy sie do Wola Park na seans Multibaby w Multikinie, ktos chętny? jakby co to na 12.
Dzisiaj tak ładnie, a ja nawet nosa z domu nie wytknęłam i oczy mnie bola od ślęczenia nad statystyka przy komputerze, dobrze, że Zosię niania porwała na spacer
A na co do Multi idziecie i o której, bo coś nie mogę otworzyć ich strony, żeby sprawdzić?
troszkę miałam szalony tydzien pt wyjący młody a dziś szczepienie i dopiero teraz odsypia...
Ufff
Buziaczki dla wszystkich
me'shell, mi - fajnie, że Gaja tak zainspirowała Zosię i Kajetana :-) musimy stworzyć im więcej okazji do inspirowania!!
LM - ee, dobrze podciągnij pod karkiem i utrzyma chusta Helence głowę :-) Gaja jak zaśnie też ma luźną głowę, a przecież mi się nie majta ;-) no chyba że pytasz o wiązanie z rękami na wierzchu, hahaha :D
Rzutem na taśmę zawiązałam plecak z krzyżem i nie było problemu z głową, a nawet nie był tak dobrze zawiązany. Pierwszy plecak od ponad 1,5 roku ;-) Helen była nieco zmęczona, a poza tym po 10 min. zrobiła kupę, która wylazła górą na plecy :twisted:, więc długo nie nosiłam, ale zdążyłam sobie przypomnieć, ze plecak z krzyżem mnie ciśnie w obojczyki. Chyba jednak muszę poćwiczyć plecak prosty lub hanti...
Do kina to jutro nie, ale udało mi się z nimi dziś na spacer wyjść :mrgreen:
Myślicie, że Gaja jest wystarczającą inspiracją, żeby Hel zachęcić? :lol:
Czemu nikt mojej zagadki nie chce zgadnąć? :cryy:
Olcia :kiss::thanks:
hhehehe, podziekujesz jak juz plytka bedzie :) poki nie ma, to wiesz...
LM - po tym, ze jak masz wolna chwile, to nie idziesz jesc, tylko na forum? rezygnujesz z kapieli na rzecz forum? maz do Ciebie wola LM? ;)
LM - patrzysz na włąsne dziecko i widzisz suwaczek?
Olcia - ja już się ciesze :-)
kiedy się widzimy?
LM, czy Ty masz szansę wpaść do Wwy, czy też jej okolic?