tak to jedenj dziewczyny wszystkie szmaty
i to nie są wszystkie jej osze,ma tego więcej o wiele więcej
co kupiłaś,mów/pisz tu szybko,ale już :mrgreen:
Wersja do druku
eden
nie caprica :twisted:
bluebell
i chora jestem, że tyle kasy poszło :duh:
(cóż, nouveau aurora sfinansuje szaleństwo :whistle: )
matko ale kukacie a ja za kazdym razem biegne do komputera;-) chyba zaraz Was wyłaczę:mrgreen:
Karusku gratuluję nowego nabytku :applause: Koniecznie pochwal się zdjęciami jak już dojdzie :love:
ekhem TUTAJ stos tej samej dziewczyny co linkowałam wcześniej
Zoana - dzieki za linka - już wiem że z nowej kolekcji nie ruszyło mnie generalnie nic,
miodowa chusta ma dla mnie zasikany kolor, brązowe róże są chyba najbrzydsze jakie wyszły do tej pory, a czerwień w biedronkach jest na tych fotkach brzydka :sick:
tak więc raz jeszcze DZIĘKUJĘ!!!:lool:
Poczekam na kolekcję zimową, która mam nadzieję będzie w tonacji żywszej i chłodnej :whistle:
A co do stosu tej mariny - mnie jakoś paszcza nie spada... albo ma wejścia u źródła, albo nieziemki hajs. Ale posiadania caaaaaałej kolekcji po protu nie kumam, to już zakrawa mi na jakąś chorą obsesję, bo nie wierzę że wszystkie chusty podobają się jej aż tak, by je koniecznie mieć, ale to tylko moje zdanie. ;)
Ja wolę mieć wybrane radujące moje serce i uczucie niedosytu :D
A na fejsie info, które ulubiony Bing tłumaczy jako poniżej widać:
"Just do wynajęcia ty wszyscy wiemy, że będziemy zajęci postu i admina za parę dni więc będzie szukał do listy ostatnich czterech przedmiotów z kolekcji Equinox, skoro mamy już wyczyszczone rzeczy nieco bardziej pierwszy."
Ukojona tymże wyjaśnieniem niemniejszym idę spać. Dobranoc, Drogie Poławiaczki Osz :hey:
wow! troche mnie nie bylo
z blw sobie do was wracam
pieknie:mighty:
zmeczona ze 102
ale warto bylo
ale widze ze nic nie przegapiłam, czy jednak coś
opr. Karusku! gratki! ja tam nawet wersje blue bardzo lubię:love:
http://www.pic4ever.com/images/p8.gif :rolleye: