a do nati lub bezpośrednio do Natalii nie pisałaś? Zwykle wyrównują różnicę chyba...
edit: 4,45 to piątka na bank!
Wersja do druku
wydłużała się i skracała na poczcie? :ninja: Może nie w tę stronę składałaś? :ninja:
Pełno irysów w sklepie, a one takie piekne.
a widziałyście jaka jest teraz cena :omg: ciekawe jaka w takim razie będzie jutro? To jest normalne u Nati, że te ceny tak się zmieniają z dnia na dzień?
średnia - wczoraj była poniżej 400zł za standard, w grudniu była 476 za standard
Ja kupiłam w cenie z przeliczanej z euro. Moze i tu ma to zwiazek z kursem walut:confused:
Ale tak czy inaczej jakos dziwnie drogo.
może nas podczytują? :ninja: ;)
Wczoraj za len 3 -kolorowy 4,2 było 320 z hakiem (wiem bo specjalnie porównywałam ze swoim zakupem). Dziś 3,6 kosztuje już 396,00 (4,2 akurat nie ma).
Kurs walut aż tak drastycznie się nie zmienił od wczoraj :ninja:
Ale to na pewno mocno poprawiło Twoje samopoczucie, nieprawdaż?:ninja::mrgreen:
Jednak nie przepłaciłaś! :lool:
Wiecie , ale mnie jednak interesuje z kąt te wachania cenowe. Nie koniecznie chce kupować najdrożej, wole najtaniej:ninja:. Mogę zawsze poczekać.
Mam wrażenie, że ceny zostały pomylone :hmm: W cenach Irysów z lnem powinny być te z jedwabiem i odwrotnie :?
Ja kupowałam z zamówienia przed sprzedażowego i przelicznik był 4,3 - za 6 z jedwabiem wyszło mi 473 zł :sick:
No właśnie, skąd te wahania cenowe? Od czego to zależy? A z innymi wzorami też takie akcje były, czy stała cena?
Po pierwsze, od wczoraj zmienili ceny na te wyższe zagraniczne, a po drugie greenedie, masz rację, ewidentnie pomyliły im się ceny jedwabiów z lnem (bo wychodzi, że z lnem są droższe niż z jedwabiem, a powinno być na odwrót).
Jakoś mnie ten galimatias mało dziwi :roll:
Dzisiaj standard z jedwabiem po 436 zł,
Edit: A 4,2 z lnem po 368 zł
Nie wiem czy to więcej czy mniej niż wczoraj
Ciekawe, co będzie jutro...?:mrgreen:
:lool:
Więcej niż przedwczoraj, ale zdecydowanie mniej niż wczoraj. Wahania cenowe Nati są bardziej nieprzewidywalne niż giełda :lol:
chyba zacznę notatki robić, z cen Irysków, może jakąś prawidłowość da się odkryć i doktorat z tego zrobię ;)
edit: wczoraj 3,6 z lnem były po 396, dziś są po 340